Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
mopika
újonc
Üdvözlet,tanácsot szeretnék kérni.Compaq nx 6310 hp notebookomba tettem 2gb ramot a régi helyére, az a kérdésem ugye van neki egy másik belső memóriája is (512) azt is tudom cserélni? Azt hol találom ? Vagy az az alaplapján van? Csak egy memoria sint találtam benn . Csak egy rakható bele plusszba? Ill. Hallodtam processzor cserékről ,hogy nagyobbat bele lehet tenni ,igaz ez? Ill mit tanácsoltok tipusra ill. Esetleg videókártya is cserélhető ,rakható bele? Nekem a nootebook szerelés új dolog ,régi gép,netezéshez használom ,ha tudnám erősítteni örúlnék. Alkatrészt hol lehet hozzá szerezni ? Kérem szîves segîtségeteket .üdvi .lászló.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest