Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Aktív témák
-
redsultan
tag
:B Borosznak volt igaza (részben)...
Nem olvastam L figyelmesen a menjuölt (manual). Ottan kétféle CD bemenetről gagyog, nem pedig (mint a jobb hangkártyákon) két db-ról.
Hát nagy LÁMAság volt részMről.
A zajok pedig a rossz minőségű (nem gyári) aúdijó kábelek miatt voltak, ugyanis a gyáriak nem produkálnak ''zajos áthallást'', egyből lezárja, ha minkét eszközt rádugod a két csatira. Most tökéletesen működik, a legújabb drájverrel meg elég korrektül szól. Igaz így csak egy CD szól audiókábelileg... a másik meg digitális lejátszással...
Fáradozásaitokat soxeretettel köszönöm...
Amúgy tök jó a cucc...
[Szerkesztve] -
redsultan
tag
Köszi a segítséget.
Már látom, hogy csak a lejátszót fogom rákötni a lapra, az író meg lesz digitálisan lejátszó...
Egyébként az alaplapi hang szerintem nem rossz. Jó, nem egy Audigy, de egy alaplap 7000 pénzért, tuti. Ja, és a C-Media egyik ''legújabb'' chipje van benne, tegnapelőtt tőtöttem le új drájvert, mit ne mongyak...cool.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
redsultan
tag
szijasztok. lámer vagyok még ebben az alaplapban. nemrég vettem, és minden rendben megy...egy dolgot kivéve.
van egy 45*ASUS CD-Rom-om, meg egy 40*12*40-es LG íróm.
namármost valami inkompatibilitás lehet, ''vagy nem tudom'' /Szalacsi S./
Ebben kéne segítsetek, mitévő legyek.
Tünet: Ha csak az egyik eszköz van benne a rendszerben, akkor jól funkcionál, mint cd-lejátszó, ha mindkettő, akkor az egyik ''hatással van a másikra'' - egészen pontosan: sistergős zajok hallatszanak (hangkarikimenetről), ami durva, hogy ha az ASUS CD fülhallgató kimetére csatlakozom, erős sistergés van, ha CD-t játszok le, rossz minőségben szól sőt, ha átdugom a másik eszköz fülhallgató kimetetébe, nagyon halkan, de ott is hallatszik...!!!!
Ilyennel még nem találkoztam, bocs, ha hosszú voltam...
Aktív témák
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi