- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
redsultan
tag
:B Borosznak volt igaza (részben)...
Nem olvastam L figyelmesen a menjuölt (manual). Ottan kétféle CD bemenetről gagyog, nem pedig (mint a jobb hangkártyákon) két db-ról.
Hát nagy LÁMAság volt részMről.
A zajok pedig a rossz minőségű (nem gyári) aúdijó kábelek miatt voltak, ugyanis a gyáriak nem produkálnak ''zajos áthallást'', egyből lezárja, ha minkét eszközt rádugod a két csatira. Most tökéletesen működik, a legújabb drájverrel meg elég korrektül szól. Igaz így csak egy CD szól audiókábelileg... a másik meg digitális lejátszással...
Fáradozásaitokat soxeretettel köszönöm...
Amúgy tök jó a cucc...
[Szerkesztve] -
redsultan
tag
Köszi a segítséget.
Már látom, hogy csak a lejátszót fogom rákötni a lapra, az író meg lesz digitálisan lejátszó...
Egyébként az alaplapi hang szerintem nem rossz. Jó, nem egy Audigy, de egy alaplap 7000 pénzért, tuti. Ja, és a C-Media egyik ''legújabb'' chipje van benne, tegnapelőtt tőtöttem le új drájvert, mit ne mongyak...cool.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
redsultan
tag
szijasztok. lámer vagyok még ebben az alaplapban. nemrég vettem, és minden rendben megy...egy dolgot kivéve.
van egy 45*ASUS CD-Rom-om, meg egy 40*12*40-es LG íróm.
namármost valami inkompatibilitás lehet, ''vagy nem tudom'' /Szalacsi S./
Ebben kéne segítsetek, mitévő legyek.
Tünet: Ha csak az egyik eszköz van benne a rendszerben, akkor jól funkcionál, mint cd-lejátszó, ha mindkettő, akkor az egyik ''hatással van a másikra'' - egészen pontosan: sistergős zajok hallatszanak (hangkarikimenetről), ami durva, hogy ha az ASUS CD fülhallgató kimetére csatlakozom, erős sistergés van, ha CD-t játszok le, rossz minőségben szól sőt, ha átdugom a másik eszköz fülhallgató kimetetébe, nagyon halkan, de ott is hallatszik...!!!!
Ilyennel még nem találkoztam, bocs, ha hosszú voltam...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Gamepad
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged