Aktív témák
-
redsultan
tag
:B Borosznak volt igaza (részben)...
Nem olvastam L figyelmesen a menjuölt (manual). Ottan kétféle CD bemenetről gagyog, nem pedig (mint a jobb hangkártyákon) két db-ról.
Hát nagy LÁMAság volt részMről.
A zajok pedig a rossz minőségű (nem gyári) aúdijó kábelek miatt voltak, ugyanis a gyáriak nem produkálnak ''zajos áthallást'', egyből lezárja, ha minkét eszközt rádugod a két csatira. Most tökéletesen működik, a legújabb drájverrel meg elég korrektül szól. Igaz így csak egy CD szól audiókábelileg... a másik meg digitális lejátszással...
Fáradozásaitokat soxeretettel köszönöm...
Amúgy tök jó a cucc...
[Szerkesztve] -
Borosz
őstag
válasz
burgatshow #24 üzenetére
Mé' ?
-
Borosz
őstag
Ha megnézed a .pdf -ben a 17. oldalon olvasod:
5. Use the audio cable provided with the CD-ROM .......motherboard CD connector CD1 or CD2.
A kulcsszó az or szócska. Vagy az egyik vagy a másik.
Szerintem...legalábbis, de mondjuk ez az állítás nem áll meg sziklaszilárdan.
Feltételezés. -
Solarian
csendes tag
Van egy gyári manualom, mindjárt megnézem...
-
Borosz
őstag
Nem lehet, hogy a leírásban az van írva, hogy vagy az egyiket vagy a másikat lehet csak használni a két audio csati közül? :P
-
wassermann
addikt
A drájver frissítés jó ötlet, korábban amikor az alaplapi ketyerémet
használtam nekem is segített. -
redsultan
tag
Köszi a segítséget.
Már látom, hogy csak a lejátszót fogom rákötni a lapra, az író meg lesz digitálisan lejátszó...
Egyébként az alaplapi hang szerintem nem rossz. Jó, nem egy Audigy, de egy alaplap 7000 pénzért, tuti. Ja, és a C-Media egyik ''legújabb'' chipje van benne, tegnapelőtt tőtöttem le új drájvert, mit ne mongyak...cool.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
wassermann
addikt
Megerősíthetem, hogy az alaplapra integrált hangkártyák csak az irodai
alkalmazások pittyegéséhez stb. alkalmasak. Ez sajna a legtöbb alaplapra
igaz.
Ha zenét szeretnél hallgatni, mindenképp külön hangkártyát javasolok.
Nekem K7S5A-ban Audigy megy, a digitális kimenetet használom, de az
analóg is gyönyörűen szól. -
zso73
veterán
Hali!
Azt javasolom én is,hogy használj csak egy drájvnál Hangkábelt.A másiknak meg engedélyezd a digitális lejátszást!
A K7S5A hangminőségéről meg annyit,hogy a Sokol külömben szól!Persze a NFS HP 2-ben a téreffektek megszólalnak./Alagút/De az SB Live-hoz sincs sehol.És az újabb hangkártyákkal meg nem is összemérhető!/D.Digital.../
Üdv Zso :) -
burgatshow
veterán
Nekem sincs ilyen gondom! :)
-
törölt tag
nekem semmi ilyen nem volt, tök jó minőségű volt a lejátszás :))
-
Solarian
csendes tag
Nekem is K7S5A-m van, volt is gondom a hanggal. Csak akkor szűnnek meg a problémáid, ha nem az integrált hangot fogod használni, hanem teszel bele egy hangkártyát. Ez a deszka nagyon jó (2002-es rev Cheepo biossal még jobb), de sajnos az integrált hangja egy rakás xar. Letilt, hangkari bele és akkor csodásan fog menni. Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Solarian. -
simonzé
addikt
A hangerőszabályzóknál némisd le a mic bemenetet! Az segít! (Nem, az pics*ját:) )
-
wassermann
addikt
Egyébként javasolnám áttenni a MULTIMEDIA csoportba,
illetve kicsi cím mod is kellene pl: zajos CD-k... -
wassermann
addikt
Sajna ha a villamos zajok oldaláról nézzük, a számítógép nem egy
ideális környezet analóg jelek számára:
1. az erős nagyfrekis zajok számára a CD-hangkártya összekötő
vékony vezeték antennaként viselkedik
2. a ''föld'' is elmászkálhat a tápon kialakuló földhurkok, zajok miatt
A fentiek miatt, az oprenccer alapbeállításai szerinti digitális lejátszást
ajánlnám, vagy ha van a hangkártyán és a drájvokon digitális csatlakozás, azt.
Külön IDE csatornákra is raknám őket, ha lehet. -
redsultan
tag
szijasztok. lámer vagyok még ebben az alaplapban. nemrég vettem, és minden rendben megy...egy dolgot kivéve.
van egy 45*ASUS CD-Rom-om, meg egy 40*12*40-es LG íróm.
namármost valami inkompatibilitás lehet, ''vagy nem tudom'' /Szalacsi S./
Ebben kéne segítsetek, mitévő legyek.
Tünet: Ha csak az egyik eszköz van benne a rendszerben, akkor jól funkcionál, mint cd-lejátszó, ha mindkettő, akkor az egyik ''hatással van a másikra'' - egészen pontosan: sistergős zajok hallatszanak (hangkarikimenetről), ami durva, hogy ha az ASUS CD fülhallgató kimetére csatlakozom, erős sistergés van, ha CD-t játszok le, rossz minőségben szól sőt, ha átdugom a másik eszköz fülhallgató kimetetébe, nagyon halkan, de ott is hallatszik...!!!!
Ilyennel még nem találkoztam, bocs, ha hosszú voltam...
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest