- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Helló,
Ryzen 7 5700x és Be quiet dark rock 4 kombohoz érdemes venni a drágább Grizzly pasztát vagy egy jól szellőző házban az Mx4 is okés? A ryzen 7 3700x-et szépen 60 fok körül tartotta terhelés alatt, csak nem tudom mennyivel fog jobban melegedni az 5700x?
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Hűtőpasztás dolgokban mondhatni "szűz" vagyok, ezért kérem a segítségeteket!
Ma megjött az E8400-em, de a gyári hűtőt nem szerettem volna beüzemelni, mert van egy HyperTX-em, de azon sajnos már kevés a paszta, a múltkori proci levitte nagy részét. Nem is szereltem hát be (gondolhatjátok mekkora türelem kell
) viszont holnap már szeretném.
Azt javasolták többen is és itt is olvastam, hogy körömlakk lemosóval le szabad szedni a maradékot. Ezt érdemes megtennem ugye? Valószínű nem kapok ugyanolyat, mint ami a Hyper-en volt gyárilag.
Szentgotthárd csak kis város, így ha holnap elmegyek a 2-3 számtech boltba tuti nem kapok olyan pasztát, ami a legjobb lenne, így csak azt kérdezném meg, hogy mi az amit abszolút kerüljek? Gondolom van pár olyan paszta....és nem biztos, hogy Zalmanból vagy Thermaltakeből is csak jók vannak igaz?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest