- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peetey91 #3230 üzenetére
Ami bizonyítottan nagyon jó "direct diera", az a Alphacool Subzero (XMG-sek ezzel árultak a Clevo X370-et, de itt is többször ajánlották).
Ha játszik külföldi rendelés, akkor a Thermalright pasztáit és a PTM7950-et próbálnám ki.
Esetleg még a thermal padokat is megnézhetnéd, milyen állapotban vannak a VGA-n. Ott a modern lapokkal (Thermalright Odin vagy Arctic TP-3) vagy "gyurmákkal" (upsiren ux6 pro, utp-8) 5-6 fokot simán lehet nyerni. Bár tudom, csak a processzort írtad. -
törölt tag
Nekem ez új volt. Azt tudom, hogy pl. a PTM7950 folyékony változatát marha vékonyan kell felkenni. Tényleg nem csinálja rosszul, a legtöbb live videóban 1 húzásra mindig megvan neki. Ilyen lapocskát hol lehet kapni ? Nekem az anyaga nagyon hasonlít cukrász spatulákhoz. [link] Nekem van ilyen otthon, lehet kivágok belőle 1 téglalapnyit és gyakorolok
@abridabri: Nem értem, miért nem kezdi egy picit feljebb, akkor elég lenne csak 1x lehúzni. -
törölt tag
Akit érdekelnek "egzotikus" paszták/padok eredményei, itt egy kis táblázat (MX4 jó összehasonlítási alap):
5900X
3070Ti
Érdekesen rakja fel a pasztát is : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest