- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Na, akkaor csinálok egy LEGO-s összefoglalót:
Ha valaki meg akarja építeni bármelyiket, akkor javaslom, hogy az összes elemet hozzá Bricklinken vegye meg, mert nincs olcsóbb vagy egyszerűbb módja. Mindegyikhez teszek egy Bricklinkes linket, ami taralmazza az elemlistát, így nem kell egyesével kikeresni a forrás táblázata alapján (mint ahogy azt én csináltam a tallneckkel...), mert minden ott van, ráadásul azon az oldalon, ahonnan venni kell. Itt az ember 2 dolgot tehet. Vagy rányom, hogy easy buy, ami tényleg elég easy és nem kell vele foglalkozni vagy ráteszi a wanted list-jére, kitapasztalja az oldalt és próbál jobb ajánlatot találni, ami sok idő és energia, nem biztos, hogy ér annyit. Ugyan itt nincs útmutató, de le lehet tölteni a "creation"-t (.io file), ami az oldalról letölthető stud.io programmal megnyitható 3D-ben, az alapján már megépíthető simán és így nagyobb kihívás is.
Tallneck
Eredeti forrás útmutatóval és elemlistával (www.htxt.co.za)
Brick-linkThunderjaw
Eredeti forrás útmutatóval és elemlistával (www.htxt.co.za)
Brick-linkCorruptor
Youtube forrás by CBBricks
Brick-linkEgyebek:
Összes bricklinkes hzd lego (watcher-rel és egy másik thunderjaw-val
Watcher youtuberól
"másik thunderjaw" youtuberólJelenleg ez az összes HZD témájú lego, amit bárki meg tud építeni, mert van hozzá valami infó, hogy miből és hogyan.
Ha valakit érdekel a tallneck, akkor tudok szolgálni az elemeinek 98%-ával, mert szinte mindből 2x annyit vettem.
-
emiki6
veterán
Ha linkelsz elemlistát és útmutatót...
Fun fact (bár a cikk leírja): a kis tallneck-et és a nagy thunderjaw-t más építette, de összefogtak, így született a kis thunderjaw, amihez csináltak elemlistát és útmutatót, akárcsak a tallneckhez.Van még corruptor is, talán az néz ki legjobban:
https://studio.bricklink.com/v2/build/model.page?idModel=12117
Ez fent van youtubeon is. -
emiki6
veterán
Oda mentem fel szuperruhában és úgy volt esélyem, de az is igaz, hogy akkor már nem volt sok kedvem szuttyogni a meghalásokkal és csak amiatt sima páncélban menni, hogy az emelje a lelki minőségem...
Amugy a követ oda is felfossa és hogyha két különböző oldalon vannak, akkor nehéz elbújni. :/
Pulyka jocó: nyugi, ott én is legalább tízszer meghaltam. Dodgeolni kell és lődözni a lábait tearblasttal. Ha leesik mind a négy lába, akkor nem tud leásni, le lehet kötözni.
-
jozs6200ax
aktív tag
Üdv emberek! A mai nap vittem végig ezt a csodálatos játékot ,nagyon tettszett. Minimális angol tudásom van és csak kis mértékben értettem meg a játék történetét . Valaki letudná írni nekem privátban röviden , hogy miről szólt a játék ? Valamint hogy mit beszélt Elizabet és GAIA a játék végén? Előre köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- PlayStation Portal
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest