- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Drenadar #1457 üzenetére
Közben valahol olvastam, hogy a beállításoknál a [Headphones] (fejhallgató) opciót kell kiválasztani, akkor megjavul. Kipróbáltam, tényleg jobb valamivel, de azért még mindig halkabb, mint maga a játék. Azért zavaró ez, mert én felirat nélkül szeretem nézni a videókat, de így muszáj bekapcsolnom, ha érteni is akarom, amit mondanak.
A HDR-t én nem használom, pedig a monitorom tudja, csak olyan szinten szürke és színtelen lesz tőle minden, hogy inkább kikapcsolom. Kipróbáltam egy OLED TV-re rákötve, ha a kijelzőbeállításoknál engedélyezed a HDR-t, a TV menüjében pedig kiválasztod a játék üzemmódot (nekem automatikusan észleli) és a HDMI-csatin az optimális beállítást, akkor úgy jó lesz. Nálam működött így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Asztalos klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest