- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
Inkább vegyék meg a játékot szerintem akik akarják, minthogy a kommentedet olvasva kimaradjanak egy ekkora élményből.
Te neked nagyok az igényeid, ilyen is van, de a játékosok 90%-át biztosan nem fogják azok a dolgok érdekelni amiket leírtál hiányként. A Vrr se lényeges azoknak, akik felbontás módban játszák, akadni nem akad a játék, lefagyni se fagy le. Teljesen játszható a játék, 100 óra belement nálam, de csak a harcrendszert tudtam kiemelni hibaként. -
Farkassacred
őstag
Én is imádtam a Red dead kettőt, és igen van amiben nem ér fel hozzá a West. De még így is egy igazán remek kaland ez, minden hibájával együtt.
Élvezzük a játékot, ámen.Kijátszás után meg jöhet a pro-kontra.
-
Farkassacred
őstag
Viszont úgy látszik, hogy a világ legrosszabb közelharci kombói is ennek a játéknak vannak.. Leginkább a verem harcnál derül ez ki, de persze már játék közben is éreztem, hogy lehetne ez azért jobb.
Jöhetnek a fikázók akik anno a witcher 3 harcrendszerét szidták, vajon ők erre itt mit mondanának.A witcheré ehhez képest egy áldás
-
-
Farkassacred
őstag
Szerintem engem hamar lázba hozott volna egy jól összerakott mini játék.
A witcher 3 sztorija ugyebár epik, ahogy maga játék is, minden mellékküldetésével együtt. De basszús, alig vártam a második végigjátszás után (évekkel az első után) a gwentes küldetéseket, egyértelműen jobban, mint az összes többit.Ha már belejöttél, akkor a függés nem maradhat el.
A siklás és a repülés hogy tetszett a játékban? Én ilyen élményt levegőben eddig sehol se kaptam.. eszméletlen az egész. -
Farkassacred
őstag
A veremre vagy a medálos arénára gondolsz?
A medálost stroy módra levittem, de sokkal többnek nem éreztem magam a végén, annyira bénácska szegény..
Ilyen esetben látszik, hogy a platinának csak egyetlen célja van, tovább játszani az ending után. De biza ahol nincs tovább, ott nincs tovább10/9 a játék így is bőven, óriási kaland.
Minden pénzt megért és továbbadva sem lesz. -
Farkassacred
őstag
Van itt olyan akinek tetszett a géproham nevű mini játék? Nekem hitványnak tűnik ez eléggé.. Bizonyára sokat kér az ember, ha Gwent szintet várna el minden ilyen fantasy játékban. De most komolyan kár azt a sok időt ilyenekbe rakni, ha nem megy okosabb ott hagyni.
A vadászat és az aréna se tetszett egyébként. Bevallom ezeket ki is vettem volna a játékból, csak több lett volna nélkülük.
Egyébként príma a kaland rész, ezért is top 1 idén eddig nálam, tényleg kíváló játékról van itt szó. Csak lehetne jobb is, kevesebbel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A karcsúság ára
- Kés topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Xbox Series S
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest