- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
lassan 150 órával a hátam mögött, azt kell mondjam, szinte alig van benne bug. oké előfordulnak, de melyik játékban nem? és egy újraindítás általában segít. a 30 fps meg engem nem zavar (igénytelen vagyok illetve nem koncentrálok eléggé a játékok hibájaira, és emiatt fanboykodok mások szerint)
-
Frod
addikt
Én is várom a tűzcsillám, meg a tábortűz fix-eket, de nem lepne meg, ha jóval később jönne.
Tippre a teljesítmény problémák és egyéb technikai gondok javítása elsőbbséget fog élvezni egy random side quest bugjainak irtásánál.Na közben meg is jött a patch notes, hát a tűzcsillám-bugon még csak most dolgoznak
-
Mike
veterán
a játék újraindítása sem segít? vagy más útvonalon mész? mert én futottam olyan bugba, ogy nem mondta a szövegét, mert nem arról jöttem amit kitaláltak, így hiába volt kijelezve a hely, hogy itt szét lehet feszíteni a sziklákat (a fókusz mutatta) de a lehetőséget már nem írta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest