Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Egyrészt arra gondolok én is amit worxland írt, hogy gyorsabb átpörgetni az e-maileket, itt már van akkora a kijelző hogy rendesen látok egy zoom meetingen a képernyőmegosztást.
Másrészt pedig amiért nekem jobb hogy a V2 az nagyobb teló ha kinyitom és már pont kényelmetlen nekem 1 kézzel fogni mondjuk vonaton csak olvasás miatt, ezzel szemben a fold 6 pont akkora kinyitva hogy én még tudom egy kézzel fogni és kezelni viszonylag kényelmesen és pont azért mert nem azt érzem hogy egy nagy tabletet fogok hanem csak egy nagyobb kijelzős telefont ezért nem azt érzem hogy egy tabletet nyomkodok hanem egy nagyobb kijelzős telefont. (Tudom ez így hülyén hangzik és nem túl logikus de részemről szerintem ez is van a háttérben.) -
worxland
addikt
Keskenyebb, mint a V2, ergo többször fogod kinyitni.
Mobilozási szokások: a foldok formája miatt nagyon sok alkalmazásnak más a kinézete, ha nyitva van a teló. Pl.: Outlook. Amíg összecsukva minden levelet egyesével kell megnyitni és abból visszalépni, megnyitni a következőt, addig nyitott állapotban baloldalt vannak a levelek, jobboldalt a betekintő ablak - sokkal gyorsabban végzek a reggeli 10-20 levéllel, aminek 85%-a amúgy is csak sima értesítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest