- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Egyrészt arra gondolok én is amit worxland írt, hogy gyorsabb átpörgetni az e-maileket, itt már van akkora a kijelző hogy rendesen látok egy zoom meetingen a képernyőmegosztást.
Másrészt pedig amiért nekem jobb hogy a V2 az nagyobb teló ha kinyitom és már pont kényelmetlen nekem 1 kézzel fogni mondjuk vonaton csak olvasás miatt, ezzel szemben a fold 6 pont akkora kinyitva hogy én még tudom egy kézzel fogni és kezelni viszonylag kényelmesen és pont azért mert nem azt érzem hogy egy nagy tabletet fogok hanem csak egy nagyobb kijelzős telefont ezért nem azt érzem hogy egy tabletet nyomkodok hanem egy nagyobb kijelzős telefont. (Tudom ez így hülyén hangzik és nem túl logikus de részemről szerintem ez is van a háttérben.) -
Beantech
aktív tag
Én is pont így aggódtam anno a hajtás miatt de ez kb. maximum 1-2 napig tart vagy addig sem) De ezt csak akkor lehet tényleg elhinni ha az ember maga használja a készüléket.
A cikk nagyon tetszett nekem is, ez a hosszabb távú teszt jobb betekintést enged abba hogy hosszabb távon milyen használni egy telefont.
Ha ajánlhatok következő teszt készüléket akkor egy Fold 6-ot mondanék. Már csak azért is mert én egyetértek Bog véleményével hogy megváltoztatta a mobilozási szokásait, az enyémet is megváltoztatta és véleményem szerint ebben nagy szerepe van a formának is (bár tudom mindenki pont azt szidja.) Másrészt meg érdekes lehet hogy mit gondolsz egy Fold 6-ról a V2 után. De a középkategóriás telefon a mindennapokban is érdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest