Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Jött egy biztonsági frissítés, áprilisi.
Ez most gyors volt -
Maffia91
aktív tag
Sziasztok! Más is tapasztalta vagy egyedi a jelenségem, hogy a kamerasziget felöl, ha mozgatom a telefont, akkor "kotyogó, zörgő" (jobb szót nem találtam most erre) hangot hallani? Mintha valami elengedett volna... Természetesen tok nélkül!
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Másfél éve használom a telefont és eddig összességében elégedett vagyok fotózás közben a kamerák af teljesítményével, ami persze közel sem hibátlan, de jobb mint az IP 11 Pro-é volt. Viszont van egy virág (tavaszi lednek), amiről eddig semmilyen mobillal nem tudtam éles képet készíteni. Megoldás lehetne a kézi élesség állítás, de tudtommal ilyen nincs a Magic 5 Pro-ban.
Vagy rosszul tudom? -
stefi68
addikt
válasz
kisbarack #4230 üzenetére
Ha engem kérdezel...
Az elhúzható 'ablakos' kameravédős tokokat én annak képzelem csak el aki kövek, vagy forgács közé rakja le a telefonját nap mint nap, de akkor is inkább egy 360 fokos védelmű tok, ami még az USB csatit és a hangszórót is védi.
Normál használathoz szerintem bőven elég egy olyan tok ami takarja a kameraszigetet és ott kellően vastag.
Ezeknél az lehet a gond, ha nincs elég kivágás a kamerák és a vaku körül.
Erről sajnos csak próbával bizonyosodhatsz meg.
Kell rendelni 2-3 félét és kipróbálni.
Néhány telefon és tok viszonylatában én azt mondom, hogy nem szokott gond lenni velük. Ha van is, az inkább a vaku körüli kivágással fordul elő. Ha az kicsi, akkor az befolyásolja a fény szétterülését és a kép szélei sötétebbek lesznek.
De ezt is ki tudod próbálni, látni fogod. -
kisbarack
aktív tag
Sziasztok. Olvasom itt a kameravédő kapcsán körbe lovagolt problémát, vagy kérdést. Akkor mondjuk ha nekem olyan a kameravédőm, hogy alumínium korong öntapadó felülettel és kivágásokkal, az zavarhatja a kamerák képalkotási képességét? Igazából ez nem a kamerákat védi, hanem az egész kameraszigetet. Ugye.
-
Egy kamera védőnek nem száz százalékos a feltapadása, por, pára kerülhet közzé. Egy olyan tok kell ami egy kicsit ki ér a kamera síkjából ha asztalra tesszük ne azon feküdjön fel, és használat elött megtörőlni az optikákat. Egy fényképezőgépekhez kapható szűrők azok sem száz százalékosan zárnak, időnként le kell tekerni és megtisztítani, de azok komoly típus specifikus lencsék, nem úgy a telefonokhoz készített egyszerű kamera védők. Más a Xiaomi vagy a Vivo kamera szettje.
-
spileraaa
senior tag
válasz
vlesi69 #4222 üzenetére
Ez kétlem hogy rontaná a minőséget . Azok a tokok amik körbe fogják a kamera lencséket és úgy vannak a nyílások az szerintem tényleg ronthatja de ez biztos hogy nem!
Koboldozat igen új korábban így volt de szerintem sokat véd és nem befolyásolja a kép minőségét mint azok a tokok ahol körbe fogja a lencséket és kis nyílások vannak és úgy védi a lencsét
-
rdt89
addikt
válasz
Klycsu1991 #4223 üzenetére
-
Tutu7030
veterán
Van valakinek tapasztalata esim ügyben? Konkrétan, egyszere tud kezelni két esim-et a telefon?
-
spileraaa
senior tag
Nillkin tok: akinek van, hogyan oldotta meg, hogy a helyén maradjon a kamera védő?
Mostanában gyakran lecsúszik a helyéről, így nem látja el a funkcióját, vagyis nem védi a kamerát.
Vagy nem igazán lehet megoldani? Rendelhetem a következő ilyen tokot? Új korában pedig nagyon nehezen járt. -
zoleeno1
veterán
válasz
Klycsu1991 #4219 üzenetére
Ez mindig is így volt, soha nem egyszerre kapja meg mindenki. Azt hiszem imei szám alapján megy ahogy esik. Régi telón volt aki hetekkel később kapta ugyanazt.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Klycsu1991 #4216 üzenetére
Ugyanez a verzióm van. Nálam simán lefrissített és működik ez a magic avatar baromság.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Klycsu1991 #4216 üzenetére
C431 verzióra amin a honor saját tárcsázója és a honor store is megtalalható.
-
Klycsu1991
tag
Nekem ezzel a verzió számmal jött a frissítés.
Nem tudom milyen más régióra gondolsz. De ha arra hogy a nyelv és régió menü beállításon belül Magyarország van beállítva.
Alzáról lett annó vásárolva.
Annyira nem lényeg egyébként. Csak ha már egyszer bele rakták működne normálisan ilyen - olyan plussz mókolás nélkül.... -
zoleeno1
veterán
Itt is felment. Ez a 3d ízé ultra gagyi, de 10-12 éves lányoknak biztos menő
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Klycsu1991 #4208 üzenetére
Gondolom nektek más régiós és nincs honor store
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Lefrissített simán.
-
rdt89
addikt
válasz
Dettó, szerintem még nincs èlesítve
-
Klycsu1991
tag
Nektek is bugos a magic avatar? Frissítést kér. De nincs . Majd valamilyen alkalmazás boltot kér megnyitni.
Okézom és kilép . 😅
-
M@Db0Y
senior tag
Megjött a márciusi frissítés egy rakat újdonsággal.
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
Viiktor1989 #4201 üzenetére
Az újraindítás is szokott segíteni.
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #4200 üzenetére
Köszönöm,azt már néztem,be is van kapcsolva,de semmi változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest