Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
Talán az új frissítés lehet az oka de időnként dadog a rendszer, megakad egy pickt alkalmazás váltáskor megnyitásakor. Más is tapasztalja?
-
DeFence
tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Miben más a Honor gyári tárcsázó és névjegyek mint a Google féle?
Megéri kínlódni vele?Feltelepült simán telón a linkelt APK de elindul és bezár, lehet ha adb-vel csinálom működik.
-
DeFence
tag
Na a rendszerfrissites után mostmár nem ablakban nyílik meg a Messenger. Érdekes, csak valami hiba volt ez akkor.
-
DeFence
tag
Közben ma nekem is megérkezett a .148as frissítés.
-
DeFence
tag
válasz
Klycsu1991
üzenetére
Jogos, megtaláltam, de ez sem segít. Mindig kis ablakban nyílik meg ha a Messenger lebegő értesítésre nyomok. Ha értesítési sávban nyomok rá akkor rendben van, megnyitja ahogy szeretném a messengert.
-
Peace
nagyúr
A nagy fogyasztású alkalmazás talalható értesítést hol lehet végleg kilőni? Bárhogy kerestem rá, nem leltem.
-
DeFence
tag
válasz
Klycsu1991
üzenetére
Messengernél hol?
[kép] -
Tibko8
senior tag
válasz
DeFence
üzenetére
Illetve ha jön értesites telefon használata közben pl Messengeren, írnak feldobja előugró ablakban és ha rányomok mindig ablak nézetben nyitja meg nem rendesen a messengert, erre sem találtam semmi megoldást.
Ezt már kérdeztem itt a fórumon pár hónapja nem kaptam választ de végül szerencsére nálam megoldotta egy újra telepítés. Messenger törlés és telepítés.Viszont a zarkepernyon engem is zavar hogy rögtön eltűnik ahogy feloldom de ezzel próbálok együtt élni
-
DeFence
tag
Elég csendes ez a topik. Elején azért jobban pörgött.
Azzal lehet kezdeni valamit hogy a zárolt képernyőre érkező értesítések ne tűnjenek el onnan ha feloldom és lezárom amíg nem olvasom el őket? Gondoltam ez alap hogy ott maradnak. De feloldás után már nem mutatja őket.
Illetve ha jön értesites telefon használata közben pl Messengeren, írnak feldobja előugró ablakban és ha rányomok mindig ablak nézetben nyitja meg nem rendesen a messengert, erre sem találtam semmi megoldást.
-
DeFence
tag
Sziasztok. Végre sikerült beszereznem ezt a telefont fekete színben.
S23U váltotta, vegyesek az érzéseim. Egyelőre a kamerában a zoomot és a néha lassú fénybeállítást vettem észre ami jobb volt a Samsungban.Arra van lehetőség hogy power gomb kétszeri megnyomásával induljon pl a Google Wallet? Láttam hogy a hangerő le gombnál lehet pár alap beállítást választani, de saját appot nem lehetett oda sem.
Tok kérdés, kinek mi vált be és honnan vette?
Most a gyári szilikont használom, kaptam hozzá egy fekete gyári hátlap tokot ami a széleket nem védi, de fogásra tapintásra nekem jobban bejött a gyári átlátszó tok így az van rajta. -
knox83
senior tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Nekem se jött semmi, nyugi jönni fog
Remélem c430on kijavították a magic lofaxt hogy felmenjen a kamerára tel beszélgetés közben, mert nem látszik mennyi ideje beszélek és speciel ez engem mindennél jobban zavar. Pláne hogy 7.1-en egy zöld buborékban számolt, 8 alatt az is eltűnt. -
Gomez1984
aktív tag
Jött egy szép nagy frissítés: 8.0.0.149
Zárképernyő háttérnél lett egy lehetőség, hogy mélységélesség hatás, viszont semmilyen képnél nem engedi használni arra hivatkozva hogy nem ismerhető fel semmi a képen.
Valakinél müxik? -
Azurooandrew
tag
Olyat tapasztalat valaki, hogy ha pro módban a főkamerával (1×) próbál képet készíteni akkor az alkalmazás bezárul/eltűnik a kijezőről?
Mindez csak a Pro mód 1× sima JPG beállítás esetén, minden más beállítás esetben (JPG-L, raw) simán történik a kép készítés, akár csak a többi mód esetében.
-
Peace
nagyúr
válasz
vlesi69
üzenetére
Minden értesítési engedély be van nyomva Messengerhez. Meg az automatikus alkalmazásfrissítés sem értem miért nem megy. Most is ránéztem, 21 app várakozik.....azt hittem ,hogy csak a P30 Pro volt ilyen gány, hogy hiába volt engedélyezve minden hálózaton az automatikus frissítés, sosem csinálta. Vagy csak néha töltőre dugva véletlenül. De ezek szerint ez is ugyanaz. Van, ami sosem változik. Már csak kínomban nevetek és inkább nem is foglalkozom ezekkel. Használom, aztán kész.

-
-
spileraaa
senior tag
Ma reggel Facebook nézés közben történt egy fura dolog mással is volt hasonló? Éspedig megjelent a magic 8 felirat és utána a sablon szöveg hogy újra indulás után kell a jelszó. De ez talán fél perc sem volt. Viszont egy ilyen drága telefon esetében nem várnék ilyen anomáliákat. Főleg hogy 8 hónapos a telefon.
-
Volt így nekem is, vagy az volt hogy olvasatlan üzenet, de ha végig is kattingattam volt hogy ott maradt, és akkor vagy a rendszerkezelőben mindent tisztítani vagy az alkalmazásoknál az app kényszerített leállítás gyorsítárazott adatok törlése. De frissítésekkel javúlt, meg mostanában már nincs ilyen hiba.
-
Tutu7030
veterán
-
VanAzAPénz
aktív tag
Ilyen tokkal működik a vezetéknélküli töltés? Link
-
VanAzAPénz
aktív tag
Nekem is van kérdésem, passzentos Qi töltőt tudtok ajánlani?
-
Nashville
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Bocs, hogy így szétoffoltuk a topikotokat ezzel a Honor 200 Pro-val, de sajnos nincs más alternatívája a Magic5 Pro-nak.
Fontos infó, aki rendelni akar! :
A Média Marktban már elfogyott az ajándék tablet! Az Euronics-ban már csak fehér telefon van!
Csak az eMAG-on van minden, úgyhogy akinek kell gyorsan döntsön, mert lecsúszik róla.
Én rendeltem egy feketét az eMAG-ról, adja a jó ég, hogy C431-es legyen! 🙏 -
Nashville
tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Ezt tudom, ezért fogok bukni nagyot a Honor 90-en és azért vadászom a C431-es Honor 200-at. Ha már írod, hogy kb. mindenkinek megy 431-el, akkor ADB-n keresztül csináltátok? Huawei P30 Pro-nál elég volt apk-t telepíteni hozzá. Tudsz linkelni olyan leírást, ami tutira működik?
-
Nashville
tag
válasz
stefi68
üzenetére
Ajjj, tényleg írtad, ezen átsiklottam! Akkor már tuti hogy a Media Marktban veszem helyben. Szóval aranyos Sarolta, de nem mindentudó, reméljük legalább szép.
Ma megpörgetem a szerencsekereket, hátha bejön a 431.🤞Mondjuk még mindig nem derült ki, hogy valakinek működik - e már Magic OS 8-on a hívásrögzítő , de már mindegy is, ha még nem, akkor előbb - utóbb úgyis megoldják, csak legyen meg az alap.
Köszi nektek a segítséget -
Nashville
tag
Na akkor ajánlok neked egy olyan alkalmazást, amiért odáig leszel: [Popup Widget] 10 éve használom. Folyamatosan fejlesztik érdemes megvásárolni, remélem hogy azóta sem lett előfizetéses.
Csináltam olyat is vele, hogy az alkalmazásból a főképernyőre készített ikonra (melynek kinézetét valamilyen icon pack appból módosíthatod) nyomva egyszerre négy lejátszó widgetjét dobta fel. Elég részletesen testreszabható majd meglátod. Remélem az újabb Android rendszereken is jól fut, mert még mindig P30 Pro-t használok most lesz váltás. A 2 hetes C430-as Honor 90-re fel sem tettem, na majd a Honor 200 Pro-ra.#3744 koboldozat
Sajnos csak az eMAG Etele van már, mindenhol bezárt. -
Peace
nagyúr
válasz
Nashville
üzenetére
Lehet megoldottam, bár elég ocsmány.
Találtam egy Simple widget-et, amit ki tudtam tenni asztalra, de sajna 2*2 helyet elfoglal. Erre rábökve viszont engedi az ujjlenyomatot és egyből érinthető utána a terminálhoz. Ez elejét veszi a fizetésnél történő dupla baszakodásnak, csak ocsmány a nagy widget a képernyőn..... -
Nashville
tag
Egy kicsit visszatérnék az unalmas C430-C431 témára.
Ma újra beszéltem Saroltával a Honor ügyfélszolgálatossal. Elmondtam neki, amit megtudtam tőletek, hogy a Media Marktban is random módon jelennek meg ezek a verziók, nem csak C431-es van. Azt javasolta, hogy a Honor 200 Pro-t az eMAG-ról rendeljem (ott szintén van előrendelési ajándék akció), ott eddig akivel beszélt mind C431-est kapott. Úgy látszik ez a hívásrögzítéses téma sok embert érinthet, különben kit érdekelne milyen tárcsázó van rajta.
Az az igazság a Media Marktban szívesebben venném, mert az van helyben Nyíregyházán is, de lehet elutazok az Etele eMag üzletbe Bp-re és ha nem C431-es már el sem hozom.
Az eMag-ot nem ismerem mennyire rugalmasak ilyen igény esetén.
Mi a véleményetek aki eddig ott vásárolt kapott C430-ast? Gondolom biztonságos onnan vásárolni, bár így egy esetleges garanciáztatás is bonyolultabb. -
Nashville
tag
Igen a Google Wallet. Simple pay-el még nem fizettem, akkor ez olyan, mint a rögzített kupak az üdítős, tejes stb flakonokon, valamiért valakinek jó, de legszívesebben letépném. Ha neked csak egyszer kell hitelesíteni érintés után akkor szerencsés vagy, míg rá nem jöttem a Wallet megoldásra addig így volt : érintés hitelesítés, újra érintés újra hitelesítés... és ez így mehetett volna tovább az utolsó szál hajam kihullásáig, ezért elvővettem a kártyát. Hátha valakinek jó lesz ez a megoldás a gyorsabb kopaszodás ellenszereként. 😬
-
Nashville
tag
Tudom ez nagyon idegesítő, amikor bejött ez az "újítás" akkor majd megőrültem tőle sokszor nem is tudtam fizetni telóval mert mindig kérte újból az ujjlenyomatot, totál macska-egér játék volt a terminallal, kénytelen voltam elővenni a fizikai kártyát. Érdekes, hogy csak Curve kártyánál csinálja, amihez Raiffeisen kártya van társítva, Revolutnál amikor néztem nem kért eddig plusz ujjlenyomatos hitelesítést
Úgy szoktam fizetni, hogy előbb megnyitom a Wallet-et, ha felül megjelenik a hitelesítés, akkor hitelesítek és utána fizetek. Van amikor nem kéri felül a hitelesítést akkor mehet az érintés nem fog baszogatni. -
knox83
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Édesanyám p30proját fél éve cseréltük le egy honor 90re, azt kell mondjam ahhoz képest, hogy 150e volt nem sokkal rosszabb mint amennyivel drágább a magic 5 pro..szokott sok macskás képet küldeni, sötétben napsütésben stb, én lepődtem meg a legjobban hogy milyen jók a képek..
-
freeapro
senior tag
Nem tudom, a 200 Pro tudja-e fotózásban azt amit a Magic 5 Pro, de én szívesen venném, ha nem kellene high end telefont venni (jó drágán) a fotós képességek miatt.
-
klimokrisz
tag
válasz
Nashville
üzenetére
Én is ezért döntenék mellette. Jó lenne a Magic5 Pro de ha nem lehet kapni jó helyről akkor... Sajnos a Magic6 Pro meg drága még egyenlőre
így akkor ezért a 200 Pro-t néztem ki.
@VanAzAPénz és @knox83 Tudom, hogy nem annyira jó a dxomark de azért jó lett volna ránézni, hogy mennyire értékelik be ezt a telefon a megjelenés előtt.
Fotó, videó 5-6 pro és 200 pro:
Millió videót nézte meg ezzel kapcsolatban igazából akkor tudja meg az ember mikor a kezében van és fotózgat vele meg kameráz. -
Nashville
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Valóban, 100%- ig megbízható helyen már nem kapható a Magic5 Pro, Emiatt nekem is már csak a Honor 200 Pro jöhet szóba, ráadásul előrendelve ajándékokkal bőven megéri.
Tudok javasolni egy remek tesztvideót a fotós és videós képességeiről, nekem ez a fickó segített a legtöbbet Lacin és Zsolton kívül: [https://youtu.be/0b7AvZ8drlg?si=pmQGP9E3iy1Qhlvh] -
knox83
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Dx-et érdemes fenntartásokkal kezelni, van jópár youtube-os akik mindig csinálnak jó videókat, az alapján döntenék inkább..
-
Azurooandrew
tag
Jól gondolom, hogy az értesítési led pótlására csak szoftveres megoldás van? Köszönöm
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Dxo felejtős, nem hiteles. Nem 1 Youtuber és jómagam is láttam már a 6 pro vs Vivo x100 Pro közötti különbséget és nem a Honor jött ki győztesnek. Sokan vitatják és nem alaptalanul hogy nem kicsit csalás amit a DXO művel. Nézz be a fotós topikba ahol valódi felhasználók készítenek képeket. S24U sincs reális helyezésen a DXO ranglistáján és elég jó képeket készít.
-
klimokrisz
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Ezeket a YouTube videókat én is láttam de az értékelésekre vagyok kíváncsi pl.: dxomark mennyit kap a 200 pro mert igy akkor össze tudnám hasonlítani a Magic5 pro -val.
Nekem fotózásra lenne fontosabb a telefon
Eddig egy p30 pro-m volt, most szeretnék váltani és sajnos a Magic5 pro-t már nem lehet kapni
és ezért néztem ki a 200 pro-t. A Magic6 pro meg túl drága (ha 330 - 350 lenne megvenném)
Okés, lehet kapni M5 pro-t de nem ismertebb boltokban / webáruházakban. Azt meg nem szeretném, hogy megrendelem és egy burgonyát kapok a telefon helyet
Tegnap megjelentek Magic5 pro készülékek ismételten az ismertebb webáruházakban de OUTLETES készülékek
ahh.... -
Azurooandrew
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Érdeklődés, kíváncsiság kapcsán én is néztem a készüléket.
A 12MP-es ultraszéles kamera vélhetően alapból gyengébb mint a Magic5 Pro 50MP-s ultraszéles kamerája, a Magic5 Pro 12 MPx az előlapi selfie viszont a 200 Pro esetében már 50MP-s, ahogy anno a Honor 90 esetében is volt, talán azt javították, vitték tovább az új modell esetében. Az árazás alapján a 200 Pro egy igen izmos mid range kategóriás telefon. Side by side képeket persze érdekességképpen megnéznék.
-
Peace
nagyúr
Simple pay-re van már azóta bármi megoldás, hogy ne kérjen plusz ujjlenyomatot minden egyes fizetési kísérletnél?
Gondolom Google pay ugyanez az Android 14 miatt..... -
koboldozat
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
YouTube: Tech2, Tamás Zsolt már van videó plusz itt Mobilarénán van már az írásos teszt minden is benne van. Mi kell még?
A Honor 200 az csak középkategóriás. Egyértelmű hogy Magic5 Pro a kamerába a jobb.
-
stefi68
addikt
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Ezt a dolgot így magyarázták annak idején. Én csak nyugtáztam mint infót.
Biztosat csak egy méréssel lehetne igazolni. -
stefi68
addikt
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Igen, ha pl. 90%-on kíméli az akkut, akkor azt jelzi 100%-nak.
Ezt igazából lehetne ellenőrizni egy USB-s töltés mérővel (ilyesmivel).
Nekem van egy régi, de az csak 5V-os töltést tud mérni, akkor még nem volt gyorstöltés... -
Imike55
csendes tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Sajnos nálam sem működik.
-
stefi68
addikt
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Ezt az Intelligens töltés és az Intelligens akkumulátorkapacitás témát már a P40 Pro topikban is kibeszéltük.
Tehát az Intelligens töltés esetén 80%-ra tölti az aksit, majd a töltési szokásoknak megfelelően lassítva tölti 100%-ra.
Az Intelligens akku kapacitás esetén nem tölti fel soha az akkut a kapacitás 100%-ára , hogy ténylegesen mennyire, nem tudjuk, viszont 100%-ot fog mutatni ugyanúgy.
Tehát nem abszolút 100%-on lesz a töltöttség, hanem relatív 100%-on. -
gretzky77
veterán
válasz
klimokrisz
üzenetére
YouTube-on vannak már tesztek, de sztem a 200 Pro-t a Magic sorozat alá lőtték be nagyjából!
-
klimokrisz
tag
Sok helyen olvasom, hogy az emberek előrendelik a Honor 200 Pro-t. Oké, de semmit nem lehet tudni a hátlapi kameráról (ami nekem fontos). Vagy már lehet tudni, milyen a kamerája, képminőség, stb.?
Én most a Honor Magic5 Pro és a Honor 200 Pro között vacillálok, de jó lenne tudni, hogy a 200 Pro jobb kamerában vagy nem. Ha nem, akkor már rendelem is meg a Magic5-öst. -
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Azurooandrew
üzenetére
Köszi a választ, szomorúan olvasom
.
Ez az egyik szempont amiért érdekel a telefon. -
Azurooandrew
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Nekem pont az van a készüléken amit Peace kolléga linkelt.
Én meg vagyok vele elégedve, kicsit határozottabban kell mozgatni az elején, de legalább nem mozog el magától vagy amikor kézi táskában van.#3673 vlesi69
Reménykedtem benne, hogy valahogy lehet exportálni - importálni, akkor az újra "fel kell építeni/tiltani", köszönöm.
-
Azurooandrew
tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
+ Én is beállítottam még ez az elején, de nálam is tovább tölt sajnos.
-
Nashville
tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Köszi, akkor így fogok tenni, mert más tuti megoldás nincs.
Jól megbonyolította az életet ez a GDPR mikor már ilyen megfigyeléses világban élünk amúgy is csak azt nem tudnak már rólunk, amit nem akarnak kár volt belenyúlniuk ebbe a hívásrögzítős témába. -
VanAzAPénz
aktív tag
Sziasztok!
A Smart charging mint funkció működik nálatok?
Elvileg 80%-n meg kellene állítania a töltést de simán tölt 100%-ra.
-
Nashville
tag
válasz
jaszy76
üzenetére
Eléggé elszomorító, mert a Honor ügyfélszolgálatos Sarolta (kétszer is beszéltem vele) határozottan azt mondta, hogy csak a szolgáltató külön kérésére lesz C430-as az összes szabadpiaci értekesítés C431-es Honor tárcsázós, ezek szerint ez az állítása nem igaz.
Olyat csináltatok már, hogy webes rendelés esetén életetek a 14 napos elállási jogotokkal? Mire kell vigyázni, hogy visszakapd a pénzt mindenféle kavarás nélkül?
Pl. Media Marktban előrendelném megkapom beüzemelem kiderül, hogy C430-as, nyomok egy resetet és visszaviszem? Ez így működhet? -
stefi68
addikt
Emagos és C430, úgyhogy véletlenszerű a dolog...
Amúgy próbálta már valaki feltenni a a Honor tárcsázóját és névjegyek alkalmazását a C430-ra?
Valaki feltehetné az apk-kat valami tárhelyre. Egyszerű kimásolni... -
knox83
senior tag
Össze vissza vannak a régió kódok függetlenül hogy szolgáltatós vagy nem..430on pl ez a nagyszerű magic buborékos lofasz nem megy fel a kamerára de számolni se számolja a hívás időt csak egy zöld telefon jel van fent és csókolom. Na ez engem pl zavar. Meg az hogy miért nem lehet legalább az utolsó feltöltés dátumát írni az akkumulátor opciónál.
-
Nashville
tag
Sziasztok,
érdeklődnék azoktól, akik használnak Honor gyári hívásrögzítőt (vagy nem használnak, de kíváncsiak és kipróbálnák), hogy működik - e a hívásrögzítés Magic OS 8 Android 14 alapokon?
Természetesen ez csak Honor hívásrögzítővel működik azaz a szabadpiacról vásárolva (pl. Media Markt, Alza, Euronics, eMag stb.), melynek a Build száma C431.
Az eljárások itt vannak leírva: [link] [link]
A Telekomos C430, azon Google tárcsázó van sohasem fog menni a gyári hívásrögzítés csak külső appal melyek közül egy sem megfelelő ezzel nem is szeretnék foglalkozni ami létezik kipróbáltam már és kapufa.
Honor 200 Pro-ban gondolkodom, ami Magic OS 8-al fog megjelenni.
Az egyik tesztvideóból csináltam egy screenshotot, ilyen rendszer lesz rajta, remélem jól látszik:
Tudom nem itt kellene kérdeznem, de Honor témában ti már otthon vagytok és a telótok már megkapta a Magic OS 8-at.
-
Peace
nagyúr
válasz
djsweetboy
üzenetére
-
djsweetboy
csendes tag
Nekem P40 Pro-n ugyanez volt a probléma.
-
zoleeno1
veterán
Én ezt megoldottam vagy 5 éve, száműztem a face alkalmazást, simán csak böngészőből nyitom meg

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ez nyilván a szar fejlesztésű alkalmazás..

Találtam egy Simple widget-et, amit ki tudtam tenni asztalra, de sajna 2*2 helyet elfoglal. Erre rábökve viszont engedi az ujjlenyomatot és egyből érinthető utána a terminálhoz. Ez elejét veszi a fizetésnél történő dupla baszakodásnak, csak ocsmány a nagy widget a képernyőn.....