Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3915 üzenetére
Ezért is mondtam, hogy elengedtem! Ha mindenki ugyanúgy értelmezi és az nem egyezik azzal amire ő gondolt akkor vajon ki megy szembe a forgalommal! Tényleg elengedtem, mivel nem is ilyen készülékem van, csak arra reagáltam, hogy félre érthető volt amit írt!
-
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #3912 üzenetére
Ezt senki nem mondta pfúúú. Hidd el sok telefonnal képben vagyok és ismerem, ettől függetlenül mivel nem használom minden frissítéssel tisztában kéne lennem, mikor mit változtatnak, tesznek bele mondjuk a kamerába!???
Gondolom akkor te mindig minden telefonnal és frissítésével tisztában vagy, melyikbe mikor mi kerül bele!
Elengedtem a dolgot, kissé magas lóról beszélgetsz másokkal! -
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #3909 üzenetére
Ha nincs ilyen telefonom miért kéne tudnom, mit is tud?
-
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #3903 üzenetére
Hát megbocsáss de te írtad, hogy mi hiányzik! Két készülék volt említve és kettő future. Számomra is úgy jött le, hogy ezt mindkét készülék tudja!
-
gretzky77
veterán
válasz
klimokrisz #3719 üzenetére
YouTube-on vannak már tesztek, de sztem a 200 Pro-t a Magic sorozat alá lőtték be nagyjából!
-
gretzky77
veterán
Kb amióta létezik Android azóta használtam! Rengeteg típus megfordult nálam, szeretem próbálgatni cserélni a telefonokat. Volt egy két iOS próbálkozás, de nem tartottak sokáig mindig visszatértem a droidhoz! Tavaly év végén kicsit megcsömörlöttem a droidtól, kellett egy kis változás, gondoltam kap mégegy esélyt az iOS és próbálok neki hosszabb időt adni, hogy tudjon bizonyítani, így beruháztam egy 15 ProMaxra ha már lúd legyen kövér, nem sokkal később kapott egy Watch Ultrát is mellé. Kellett egy kis változás droid után. Kicsivel több mint egy hónapja használom és kezdem megszokni, nagyon nem tudok belekötni. Persze vannak apró kicsit bosszantó dolgok amik droidon jobban vagy másképp működnek, de azt mondom nem megszokhatatlan. Régebben voltak dolgok amik kimondottan visszatartottak az iOS rendszertől, de közben én is változtam valamelyest és már van pár dolog amik akkor nagyon fontos érvek voltak droid mellett, de időközben ezek már nem lényeges szempontok, így kapott újabb esélyt. Az üzemidő például bitang jó a 15 PM esetén, droidon nem nagyon tudtam ilyet elérni. Magic 5 Pro volt közvetlen a 15 PM előtt. Osztom njnl véleményét, nem mondom egyik rendszerre sem, hogy jobb vagy rosszabb egyszerűen mások, más megközelítés, más logika mentén! Tény, hogy sok év Android után kell neki időt hagyni, hogy megszokd, de nem lehetetlen! Ez nem állásfoglalás egyik rendszer mellett sem, pusztán egy mezei vélemény!
-
gretzky77
veterán
Szia, köszi. Van egy fotók videók mobillal topic ott találsz képeket elég sok készülékkel van 15 PM kép is. Nem vagyok egy nagy fotós számomra már bármelyik csúcs jó képeket készít, de tény hogy a Huawei, Honor páros nagyon erős fotóban. Éjszaka is igen erősek. Ha csak a fotó számítana lehet maradok a Magicnél, csak sok sok év Android után kicsit ráuntam. Egy kis változást akartam rendszer szinten! Úgy gondolom átlagembernek bármelyik mai csúcs vagy felső kategóriás telefon bőven elég ilyen téren!
-
gretzky77
veterán
Nincs mit igazán, most van 1 hónap Tidal nekem is, korábban aktívan használtam amíg LG V szériát nyúztam. Lesz majd valamelyik este kis időm akkor összehallgatom az appokat, bár nem biztos, hogy a fülem megvan hozzá! De tény, hogy ez a kis fiio füles nekem nagyon betalált és külön tetszik, hogy 4.4-es csati is van rajta amit a KA3 is tud!
-
gretzky77
veterán
Szia köszi a kívánságokat! Korábban használtam már iOS-t és akkor elég hamar feladtam, mondták is ismerősök,hogy lehet kevés időt hagytam neki! Igazából akkor elsődleges telefonként nem is fogtam be, most több időt kap és már ez az egyetlen készülékem, így egyelőre biztos marad. Elég sűrűn cseréltem telefont, sokminden megfordult a kezemben és, hogy teljesen őszinte legyek kicsit ráuntam az androidra, úgy gondoltam kell egy kis változás. Vannak dolgok amiket szokni kell még, de azért nem egetrengetőek. Az egyik pl pont a kis fiio dac/ampot érinti, iOS alatt nem állítható a low/high gain így nem kapcsolható. Elvileg megjegyzi a droid alatti beállítást, ezt még tesztelgetnem kell. Sztem a Honor hangban nem nyúl bele, de előtte S23 Ultrám volt és ott sem tapasztaltam, hogy hozzányúlt volna a hanghoz. Tidalom jelenleg nincs, Spotify, deezer és apple music van jelenleg, de csak probaverziòk, meglátjuk mi marad. Komolyabb fiio rendszernek azért túlzás mondani sztem, de a fülest kifejezetten szeretem hangzásilag. Telefonról használom igen, pont ezért is kellett ilyen kisebb egybe cucc! Ha van kérdésed még nyugodtan keress!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, egyelőre elköszönök, teszek egy kis kitérőt az iOS világába, bár aztán az sem kizárt, hogy rövid időn belül visszajövök. Meglátjuk
Jó és problémamentes használatot, ez egy igazán jó készülék -
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #2131 üzenetére
Érdekes, hogy kollégánál Honor tárcsázó van! Az ügyfélszolgálat szerint mindegyiken Google van!
-
gretzky77
veterán
válasz
jaszy76 #2123 üzenetére
Nem tudom, hogy s mint van ez, de anno én rákerdezetem erre és ezt a választ kaptam!
"Köszönöm türelmét. Válasz érkezett a technikus osztálytól a verziószámot illetően. Arról szeretnénk tájékoztatni, hogy megnézték a sorozatszámot és a verziószámot is, mindkettő kompatibilis a magyarországi piaccal. Mindegyik európai piacra szánt eszköz egyforma funkciókkal és specifikációkkal rendelkezik. Ugyanakkor még arról is tájékoztatni szeretnénk, hogy az összes Honor Magic 5 Pro készülék a Google tárcsázóval érkezik."
De valahogy akkor mégsem? -
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #2075 üzenetére
Rendben ha neked ennyi minden hiányzik akkor azt megértem, viszont ha éjszakai mód nem jó akkor ott a pro vagy az sem elég? Illetve Pro módban a csak RAW módot nem értem, én tudok váltani JPG vagy JPG L és RAW között
-
gretzky77
veterán
válasz
Viiktor1989 #2070 üzenetére
Én abszolút elégedett vagyok vele, minden téren, sztem egy nagyon jó készülék!
koboldozat : milyen funkciók hiányoznak?
-
-
gretzky77
veterán
válasz
spileraaa #2005 üzenetére
Ne haragudj, de ahogy nézem nálad csak az ár számít, hogy minél olcsóbb legyen! Ha soha semmi baja nem lesz akkor megérheti, de ezt előre nem fogja neked itt senki megmondani! Alzánál néha előfordul bontott, 270-280 körül ami garis én inkább azokat nézegetném! Illetve miért nincs rá gari? Ha semmilyen papírja nincs akkor nem tudom hogy szeretnéd ellenőrizni! Imei alapján nem fogod látni, hogy részletre vették e!
-
gretzky77
veterán
Nekem win11 van fent és gond nélkül látja a telefont.
denko: erről a laggról valahogy egy videót tudsz csinálni, mert eddig nem nagyon hallottam, hogy erre panaszkodnának számottevően! Termeszetesen nem kérdőjelezem meg csak tényleg furcsa számomra, én inkább appra gyanakodnék!
-
gretzky77
veterán
válasz
Elit3Zotya #1942 üzenetére
És máris hirdeted?
-
gretzky77
veterán
válasz
bokarcsi71 #1922 üzenetére
Igen, csak ugye nekem is azt írta, hogy a 270 az nem 250! Alzánál elő szokott fordulni bontott ennyiért és akkor az tuti nem szolgáltatós
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
válasz
cucumber87 #1693 üzenetére
Ezért neked azt ajánlotta a Honor, hogy kicseréli egy VS-re?
-
gretzky77
veterán
válasz
cucumber87 #1689 üzenetére
És amúgy ez milyen hátránnyal jár?
Igen itt sztem sok embernek C430 -
gretzky77
veterán
válasz
cucumber87 #1689 üzenetére
Hát ez elég érdekes, ez alapján az enyém is cseh szolgáltatói fw-s!? C430
-
gretzky77
veterán
válasz
cucumber87 #1687 üzenetére
Honor dialer hogyan ellenőrizhető? Én Alzánál vettem
A Telefon alkalmazás nálam Google.
Mondjuk az, hogy szolgáltatói fw-s, elég érdekes -
gretzky77
veterán
válasz
cucumber87 #1685 üzenetére
Ha érdekel a fold vonal, megéri, bár sztem ez az eMAG sara nem feltétlen a Honoré, sztem ez korrekt részükről, bár nem tudom miért nem másik 5 Pro-t ajánlottak!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok egy kis infó! Utólag tegnap megkaptam az Alzától az ajándék Tabletet, 0 ft-os számlával az Alza részéről illetve a jótállásnál 0 hónap szerepel. Előszeretettel mondják a gyártók,hogy ajándék így gari nuku! Viszont gondoltam Honor oldalán lecsekkolom, azonosító alapján 2 évet jelzett! Írtam ezzel kapcsolatban a Honor ügyfélszolgálatnak, ahonnan azt a választ kaptam, hogy leellenőrizték és 2 év garancia van rá! Ha esetleg valakit érint!
-
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #1642 üzenetére
Van benne egy papír betét talán papiroknak nekem ott volt egy tok! Unboxing videókban is mondták
-
gretzky77
veterán
válasz
koboldozat #1639 üzenetére
Téves, volt a dobozban egy átlátszó tok!
-
gretzky77
veterán
válasz
spileraaa #1633 üzenetére
Jelenleg 350 az Alzánál, pár napja még ajándék tabbal adták, szerencsére sikerült így vennem, ebben a formában 290 jött ki nekem, a tabra van vevőm 60-ért. Ennyiért sztem igen jó vétel nagyon sokat sztem nem fog az új ára bezuhanni, esetleg használtan! Alzánál 297-ért volt bontott, sztem azt is érdemes lehet megnézni!
Illetve komoly, hogy tokhoz veszel telefont? -
gretzky77
veterán
válasz
surgery #1580 üzenetére
Szia kicsit akkor tegyük tisztába a garancia kérdést! Alzánál vásároltam tegnap a készüléket és az itt olvasottak miatt egyeztettem a Honor ügyfélszolgálattal, akitől ezt a választ kaptam:
"Köszönöm a küldött információt. Természetesen ugyanúgy érvényes erre a készülékre is a garancia, függetlenül attól, hogy az Alza-tól lett vásárolva"
Vagyis de, fogják javítani hivatalos szervízben! -
gretzky77
veterán
válasz
Maffia91 #1559 üzenetére
Nem tudom, de én még tabbal együtt meg tudtam rendelni. Azt írták a Tab várhatóan 9.-én fog érkezni, beszéltem velük, hogy megoldható e, hogy a telefont átveszem, az volt készleten, majd amikor beérkezik a Tab akkor azt utólag megkapom. Azt írták semmi akadálya, így a mai nappal beléptem a klubba egy zöld színnel!
Hogy esetleg ha 9.-én érkezik készlet a Tabból, akkor újra így fogják e adni azt nem tudom!
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #1553 üzenetére
A telefon van készleten, így az le van foglalva, a tab 9.-én érkezik várhatóan. Beszéltem velük, elég korrektnek tűnnek, kérdésemre, azt válaszolták,hogy akár egyben, de akár külön is átvehetem a rendelést. A telefonra elég nagy szükségem lenne, igy azt átvehetem holnap, a tabot pedig amikor beérkezik utólag megkapom. Ez igy korrekt sztem. Úgyhogy holnap belépek egy zöld példánnyal a klubba. Frissitések terén, hogy áll most a Honor?
-
gretzky77
veterán
Kaptam emailt Alzàtól, 9.-én vàrható a Tab érkezése, úgyhogy úgy néz ki megkapom.
-
gretzky77
veterán
válasz
bajnokpityu #1512 üzenetére
Nem fizettem ki, majd átvételkor. Mondjuk ha kedvezményt adnak még akkor oké, a tab úgyis ment volna eladásra! Kíváncsian várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest