- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
Aktív témák
-
Egy kérdésnek nem nyitunk új témát!
Honor 70 - kétségbeejtően átlagos
Ezt zárom. -
rea.andeas92
friss újonc
Szia! Én is pont ugyanezt tapasztalom ezzel a telóval, már bánom, hogy még vettem. Gyári beállítás visszaállítást még nem csináltam, hátha küldenek szoftverfrissítést. Eddig androidos telóim voltak, a következő nem lesz az... Szánalmas világot élünk, hogy egy k, b, sz, tt telefonra egy válság pénzt ki kelljen fizetni, hogy jó legyen. Tanácstalan vagyok én is......
-
Emwyox
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben lecseréltem a régi Xiaomi telefonomat egy Honor 70-re, viszont, az otthoni wifi-vel gondjai vannak, rácsatlakozás után nem sokkal, kiírja hogy hozzáférés megtagadva, vagy szimplán annyit hogy letiltva. Ha újraindítom a telefont, akkor megint megy egy kis ideig, majd ismét ugyan ez történik, ez igaz 2.4GHz-re és 5GHz--s jelre is.Viszont, mobil hotspot-al osztott interneten egész nap megy, gond nélkül.
Telekom-os internet van itthon, semmilyen más eszköznek nincs gondja vele, sem pedig az előző telefonnak. Nincs beállítva mac szűrés a routernek, se semmi ilyesmi, egyedül a tűzfal megy rajta.
Router-nek WPA2 van beállítva, de igazából mindegy mire van állítva, letiltja valamiért wifi-t.Itt nálam elfogyott a tudás, google sem a barátom az ügyben, alapvető dolgokat találok, indítsd újra a routert, a telefont vagy annak az internet beállításait, stb. Ezeken túl vagyok, egyik sem oldja meg a problémát.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest