- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz parkasz #61544 üzenetére
Nekem 9. gen 1.4-es van. Nem mondanám erőtlennek egyáltalán. Ugyan az a I-VTEC motor van a 8-ban mint az enyémben. 99 lovas. Azok fikázzák az 1.4-et, akiknek viszket állandóan a talpuk. El lehet ezzel is pályázni...ha muszáj. Most voltam vele Görögországban 3000km-t mentem. 6.1-es fogyasztásom volt. 120-130 végig. Valaki három hengerrel és 1.0-ás 1.2-es motorral pályázik. Csalóka a 6 sebesség...már 60-nál kéri. Szóval a 6. sebességi fokozat az nagyon "nyúlós".
Persze, ha sokat pályáznék én is, akkor tuti inkább dízelt vennék. Az halkabb és jobban fogyaszt ilyen téren.Mentem 1.8-as 8.gen-el is. 130-as tempónál az is forog 3500-at 6.-ban. Van zaj abban is már ilyenkor. Főleg ha 17-es papucsok vannak rajta...225-ös gumikkal. Az 1.8-at is meg kell forgatni keményen ha ki akarod használni azt a plusz 40%-ot. Az is "zajos" lesz pályán. Az 1.4-es 3800-at forog 130-nál.
Azt mondom hogy ne kapkodd el. Én is megnéztem több félét. Dízelt-benzinest.Próbálj ki többet ha lehet és menj vele pályán is normál pálya tempót.
Kereskedők többnyire nem engedik hogy vezesd az autót, de magánszemély azért belemegy. Még akkor is próbáld ki az autót ha nem pont azt akarod megvenni, csak hogy lásd hogy megy. Én az 1.6 dízelt nem tudtam egyedül kipróbálni. Az még érdekes lehet de jól tudom az csak 9. gen-ben van. Az pont ilyen köztes...jó lehet pályára is meg rövidezésre is. Kár hogy 1.6 benzin nincs ebből a szériából.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
nagyúr
válasz parkasz #61544 üzenetére
Varosba totymorgesre meg azt mondom OK, de autopalyara mar nem ajanlanam a 8gen 1.4-et. Nehez a kasztni annak a motornak, hangos lesz, lomha es meg csak nem is fog jol fogyasztani. Mindenkepp facelift utanit javasolnek, sok gyerekbetegseget javitottak. Atirassal, elso szervizzel egy 2.5M legyen a zsebben, ha jo 1.8-at szeretnel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest