- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz
SárkánySzív #43 üzenetére
Lemaradt:
(Homtom ht16 pro)
A hatlapja muanyag. Nekem azert tetszik, mert nem csuszik ki a kezembol, kevesbe karcolodik, mint a zuk z1. Ami nem tetszik benne, hogy nagyon nehez leszedni...
Nem tapasztaltam semmi ropogast, nyekergest. Masszivnak nez ki a kicsike es eddig nem is cafolt ra.Kicsi, karcsu, konnyu, nagyon jo! A zuk z1 mellette egy dromedar. Az en kezemnek ez a tokeletes meret. Bar a zukon a silicon tok sokat segit, hogy ne szorjam el minden mozdulatnal.
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz
Szia!
(Homtom ht16pro)
En mar 19 napja nyuzom... Gyari szoftverrel, gyari frissitesekel
Semmi romolas, buveszkedes.
Az arahoz kepest szerintem nagyon jo!Az aksija nagyon jo! birja ket napig atlagos felhasznalasnal. Ha elkezdek rajta videot nezni, akkor 7-8 ora alatt lemerul. Viszont gyorsan toltodik.
A gps-hez leginkabb turelem kell, de ha egyszer megtalalta a jelet mar nemigen veszti el.
A kameraja gyengebb mint a zuk z1-e. Viszont sokkal jobb, mint a jiayu f1
De en elsosorban dokumentumok digitalizalasara hasznalom es arra tokeletes. Normal fenyviszonyoknal a gyerekrol is egesz jo kepeket csinal. Gyari kamera szoftverrel es egy nagyon bena fotossal
A ledvaku fenykepezeshez teljesen hasznalhatatlan, de lampanak tokeletes.A zuk z1 hez kepes neha be tud lassulni, de nem veszes. Olyankor kidobalok mindent a memoriabol (ezt zsenialisan egyszeruen a kozepso gond hosszan lenyomva tartasaval meg lehet oldani) es maris lelkesen teszi a dolgat.
Nekem a kezelo felulete nagyon bejon. Minden kezre all, vannak benne otletes dolgok, de ez abszolult izles es szokas kerdese. Engem zavar benne, hogy a magyar billentyuzetem is tele van egyeb furcsa karakterekkel, igy nehezkes hasznalni, ezert aztan mint latszik, nem is hasznalom. Ezen egy hozzaerto tuti tudna valtoztatni szerintem.
A hangszoroja kicsit rekedt.
Fullhallgatoval teljesen jo.
Telefonalasnal meg soha nem volt gondom, tisztan, normalisan hallani mind a ket oldalon.Nekem az elso sim foglalatba le kellett reszelnem a kartyabol, mert kulonben nagyon passzentos. A masodik sim foglalat tokeletes.
Ha adaptert hasznalsz, mert pl. nano kartyad van, akkor azt szinte a csippig le kell reszelni (de legalabbis addig, hogy az adapterbol ne logjon ki), mert az adapterrel egyutt nem fer be.
Sd kartyam nincs, azt nem tudtam kiprobalni. Az adapter viszont nekem az elso foglalatba nem ment be.Viszont a hozzaertesemet tukrozi, hogy mikor megkaptam, majdnem sirtam, mert nem akart bekapcsolni... Csak felvillant a kepernyo, megjelent rajta az akumulator ikon, zizent egyet es ujra eltunt... Bekapcsolva ezt par masodpercenkent ismetelgette... Aztan kiderult, hogy az akumularorrol a vedofoliat elobb le kellett volna venni
utana tokeletesen mukodott
-
bgyg1
aktív tag
válasz
SárkánySzív #46 üzenetére
Szia!
A redmi 3-hoz képest doboz hangja van a mikrofonnak, frissítés nincs hozzá, miui rommot nem tudok hozzá, kamera pocsék, de orvosolható a camera fv 5 app-al. További felhasználói funkciói egyenlőre jók. Első nap az akksi lemerült teljes töltés után, nem tudom hanyadik töltés után tér észhez, mert egy 3000 mah-nek legalább 2 napot ki kell húznia.
-
bgyg1
aktív tag
válasz
Szia!
Pontosan mire lennél kíváncsi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest