Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Én már ezen túl vagyok, sikerrel: 4,4. Ez volt talán a legjobb a csoportomban(infósok :) ). De azt még mindig nem tudom, hogyan fogok én élesben írni 120 sort, most írtam max 80-at, részben azért is lett csak 4-es. A három megadott címből az elsőt írtam (~''Jövő képek Kölcsey és Vörösmarty költészetében''). Mikor tanárom felírta a táblára, rögtön kizártam, gondolhatjátok mennyire tudtam akkor a rá következő másik kettőt. Fél óra volt csak az, míg eldöntöttem melyik címet választom, és még az utolsó percben is írtam a dogát.
Haverom padban mellettem kb. 60db (!) a4-es ''puskával'' nyomta, neki meg lett 2,3. És írt 6 oldalt én meg 3-at, puska nélkül. Félek azért, hogyha nem érem el nagyjából azt a 120 sort akkor még keményebben lehúzzák majd a jegyemet mégha egyébként jó is a fogalmazás, meg tartalmilag egészet képez. De nem értem hogy a francba lehet annyi írkálni, egyszerűen nem tudom leírni azt a sok kamuszöveget. Ezt kéne valahogy megtanulnom. Ja és nekünk nem számolja a kihagyott sorokat meg ilyeneket...max a címet.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest