Hirdetés

Aktív témák

• Lortech

addikt

Én már ezen túl vagyok, sikerrel: 4,4. Ez volt talán a legjobb a csoportomban(infósok :) ). De azt még mindig nem tudom, hogyan fogok én élesben írni 120 sort, most írtam max 80-at, részben azért is lett csak 4-es. A három megadott címből az elsőt írtam (~''Jövő képek Kölcsey és Vörösmarty költészetében''). Mikor tanárom felírta a táblára, rögtön kizártam, gondolhatjátok mennyire tudtam akkor a rá következő másik kettőt. Fél óra volt csak az, míg eldöntöttem melyik címet választom, és még az utolsó percben is írtam a dogát.
    Haverom padban mellettem kb. 60db (!) a4-es ''puskával'' nyomta, neki meg lett 2,3. És írt 6 oldalt én meg 3-at, puska nélkül. Félek azért, hogyha nem érem el nagyjából azt a 120 sort akkor még keményebben lehúzzák majd a jegyemet mégha egyébként jó is a fogalmazás, meg tartalmilag egészet képez. De nem értem hogy a francba lehet annyi írkálni, egyszerűen nem tudom leírni azt a sok kamuszöveget. Ezt kéne valahogy megtanulnom. Ja és nekünk nem számolja a kihagyott sorokat meg ilyeneket...max a címet.

Aktív témák