Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
pictigjis #38473 üzenetére
Neked is ÉnPosta hk. van? Mert ez nekem fentebb egyértelműen nem derült ki a válaszaidból.
Az MBH Hk. kedvezményszabályzat elég egyértelmű, ha az alapján tételesen felsorolt költések után nem adnak visszatérítést, akkor folyamatos megtévesztés áll fenn.
Nekünk nincs ÉnPosta Hk., ezek szerint az ő szerencséjükre.Az viszont biztos, hogy a Díjnetbe regisztrált Telekom számla, iCsekkes fizetésre beállítva történő kifizetése után a többi Hk.-nál adják az 1%-ot.
Tehát nem minden Díjnetes iCsekkes fizetés MCC kódja 4900.
A Telekomé ahogy írtam 4814, és én tudtam, hogy ezért jár utána, mivel nem 4900.Sőt a NAV-nak befizetett gépjárműadó, EÜ hozzájárulás, és a kommunális Adó iCsekkes befizetése után is megkaptuk az 1%-ot a nem ÉnPosta Hk.-ákra.
A probléma azzal van, hogy az ÉnPostám Hk. kivétel (kellene, hogy legyen) a többi Hk. mellett, ugyanis a szabályzat szerint a 4900 MCC kódra is kellene járnia nekik/nektek a visszatérítés.
Ha én adtam volna be panaszt, akkor erről az oldalról közelítettem volna meg, hogy a 4900 MCC kódos vásárlás kivételként van leírva a táblázatban (lehet te is így adtad be).
Helyesen eljárva ilyen esetekben/panaszoknál az ügyfélszolgálat MCC kódokra lebontva, tételesen megnézi, majd a válaszhoz csatolja az MCC kódos vásárlások listáját is, és az alapján az összes kódra utólag is meg kell adniuk a visszatérítést, nem mutogathatnak senkire.
Amennyiben MCC kódos listát nem kaptál a válaszhoz, akkor ott szándékosan nem akarták igazolni, hogy igazad van. (sajnos mostanában főleg jellemző az MBH ügyfélszolgálatra, hogy több kört is futni kell, mire hajlandóak bármit jóváírni, ha igazunk van akkor is ezt csinálják, 2-3 körbe mellé beszélnek, majd esetleg elismerik a hibát, és még akkor sem nagyon akarnak jóváírni semmit.)
Mikoriak a panaszaid?A hivatkozott táblázat pedig ez, amit korábban is mutattam itt:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest