Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Motion_Blur #551 üzenetére
Meg kicsit a kezed is remeg
szerk:
Én azt csináltam, amikor hosszú záridővel (sőtétben, vaku nélkül) akarok kompaktal lőni, veszek előtte egy mély levegőt, majd megnyomom.. nem tudom miért, de ha kifújva van akkor gáz.. ha lélegzel közben az is
(Növesszük zöld testecskéket és játtszok fát)
amargo
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
A szobám bruttó mérete 6nm a nettója ami marad, ha kinyitom az ágyamat talán 1-1,5nm (épp arra elég, hogy kinyissam az ajtóm és egy ruhatartó szék ott legyen).
A lakás többi részébe zsufolom a leharcolt cuccaimat dobozokat stb.. vagy ki a telekre.. bár ez mostanában nincs meg.. egy kis giccer miatt.
Rend akkor volt a szobámban, amikor kifestettem
Az hogy nem látszik mert szekrénybe, szekrényfelé rejtem, attól még van -
amargo
addikt
válasz
mayerlaci #542 üzenetére
hirtelen körbe kaptam a fejem, hogy melyikre is gondolhatsz, aztán rájöttem (van egy régebbi kép is a feltöltöttek közt), hogy 3am is van.. az 1ik már szakadt, a másik egy profibb cucc, de szintén szakadt.. a 3ik hoz meg érzelmi szálak fűznek
A kábel kötegeket próbálom megoldani.. noti -
amargo
addikt
válasz
mayerlaci #539 üzenetére
Itt van nagyban is, eltudod olvasni.
Bővebben: link
ha modemmel vagy inkább ne nyisd meg -
amargo
addikt
Amint látom megynyerem a ''kinek van a legkisebb szobálya'' kategóriát..
Nem baj, kisebb helyen kell takarítanom
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged