Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
Max_Power
tag
Akkor szerzek uj lapot, thx mindenkinek!
-
Max_Power
tag
Ettol feltem en is. Azt szeretnem vhogy elkerulni, hogy kicsingetek egy rakas penzt vmiert aztan itthon kiderul, hogy meg mindig nem megy a gep, mert a masik alkatresz volt a ludas.
A seti megy allandoan, ha be van kapcsolva a gep, de nem volt tulsagosan meleg a gep belseje (megallapitas kezratetellel :) , es a kondik sincsennek felpuffadva a lapon, nincs lathato serules a procin se... :F -
dvavi
csendes tag
-
Hasonló probléma volt ismerősömnek... Na most nála a deszka volt a hibás...
Bár nem minden eset eggyezik.., de szerintem a procid jó lesz... -
Flashy
veterán
az egyetlen rendes módszer keresztbe tesztelni másik alaplap+proci párossal. mivel az alaplap proci nélkül nem működik, nem tudja megmondani hogy a proci rossz-e, de ha az alaplap azt mondaná hogy a proci rossz, attól még lehetne az alaplap is rossz és a hibája miatt mondja hogy a proci rossz. szóval logikailag belátható hogy nincs más rendes megoldás mint másik alaplap vagy proci segítségével.
amúgy nem vettél észre a fagyáson semmi jellemzőt? sokáig használtad előtte intenzíven, vagy épp ellenkezőleg sokáig otthagytad a gépet? nem volt túl meleg? -
Max_Power
tag
Hali!
Eloszor is bocs, ha nem jo helyen van a tema, szerintem ide illik be a legjobban. Szal a problem a kovetkezo: Win 98alatt eccercsak megfagy a kep, nem reagal semmire, ctrlaltdel, mouse klikk, bill, semmi - power gombbal kikapcsolva, majd megint be, ill. csak szerettem volna, mert a ventik felporognek, de nincs kep a monitoron. Meg a floppy drive se rezzen, sok probalkozas, alkatreszek egyenkent ki-be semmi, neha bejon egy boot kepernyo, de csak addig jut hogy AMD Athlon XP 1700+ azt megall. Ejszakara hagytam pihenni, reggel megint tettem egy probat es ugy tunt minden okes, de most du. megint eccercsak fagyas es azota megint nem bootol. Eddig amit csinaltam, proci ki-be +ujrazsirozas :DDD, huto megigazit, vinyok, floppy, dvd lekapcsolva, masik videokartya betesz, ram csere... Semmire se reagalt.
Hogy lehet megallapitani, hogy a proci vagy az alaplap ment e tonkre, szal, hogy mit kene cserelnem. Nincs itthon se masik SocketA-s lapom, se masik procim.
A konfig: ASRock K7VT2, TBred A XP 1700 (mindketto kb. masfel eves), Infineon 512RAM, ATI9600np...
Elore is koszi minden otletet segitseget!
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest