Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
trassher #1050 üzenetére
Nyugodtan ess neki az ajtonak, biztosan meg tudod te is csinálni, csak turelem kell hozzá. A lényeg, hogy ne follyon meg a festék, azért kell tobb soron, mert egyszerre csak vékony réteget lehet fujni. Sokan ott rontják el, hogy meglátnak még egy kis fedetlen részt, gyorsan odafujnak egy loketet és már meg is folyt. Nem szabad sietni, csak nyugodtan, ha nem az elso majd a 2. 3. eltakarja.
Én sajnos nem tudtam szinterezni, mert tul sokba kerult volna.
[Szerkesztve] -
KisBundi
őstag
válasz
trassher #613 üzenetére
Na ja. Hát igen. Mindenki megy a kib...ott T-köm-höz, aztán meg huhh de jó pénzé adnak internetet. Csakhogy korlátolt.
Ezért én rögtön az Externethez mentem és lássatok ''csodát'', 2 megás netért fizetünk valamivel többet mint 9000 forint, ja és persze korlátlanul.
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
válasz
trassher #499 üzenetére
ez alap, persze az is lehet, hogy egyszerűen rosszakat fogott ki, de minegyik nagyon össze voolt mancsolva, és nem elehetet róla letörölnni (a NYÁK-on)
mind2-őnek más színű volt a NYÁK-ja, bár a LED-ek égtek rajtuk a neonok nme emntek az inventerek is kukák lettek, szal olcsó mulatság volt
mostmár a zsét kérjük vissza vagy adjanak neonokat, vagy próbálják ki ott és jót küldjenek le... -
Dufresne
addikt
válasz
trassher #481 üzenetére
ÉN mondjuk sztem valami normális alulemezből hajlítanék neki bölcsőt a gépház belseje felé ( sztem így elég lenne egy sima méretre vágott lemez 3 helyem meghajlítva az alján a csatiknak a helyet kivágva..), mert az viszonylag egyszerű alakítani és mondjuk odaszegecselném a gépház tetejéhez...így hirtelen első felindulásból
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
válasz
trassher #476 üzenetére
hmm...lehet h én vagyok értetlen, de akkor az alap van felül?és gépen belül a vezérlő?és néz előre aztá lehet csavargatni meg minden?
ezzel csak az a baj h oldalt fog randán kinézni...sztem.de ha kitalálod h hogy lenne jó akkor megbeszélhetjük a dolgot...hátha meg tudjuk oldani...
-
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
trassher #469 üzenetére
Figyi! Ha lesz, akkor valszeg csak PH!-sok lesznek. Szal még ha nem is nevezel, akkor eljöhetsz nézőnek. És utána még egy PH!-s partyn is résztvehetsz, és találkozhatsz azokkal az arcokkal, akiknek a gépeit már esetleg láthattad ebben a topicban.
Mondjuk ezt a témát szvsz inkább ott...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Excel topic
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged