Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher #13809 üzenetére
Végül is 1 nap alatt lettünk 6-an, nem is lehetetlen akkor az a 20-22 ember.
A harisnyakatalógusban 4 milisnek van írva. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher #13805 üzenetére
1000m?!
Remélem csak elírás.
Amúgy legkisebb csomagolási egységnek 100 van írva oldalra.
Állati jól néz ki a narancs szín ezen a 690-en.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher #13802 üzenetére
Nettó egységár 64 Ft. Akkor 100 méter ára kevesebb lehet 14 k-nál, de lehet én értelmezem rosszul.
Ha hatan vagyunk már akkor ebből szerintem minimum 200 méter lesz.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher #13794 üzenetére
Terveim szerint szeptemberben jön majd egy Lian Li pc-p50.
És valahogy úgy is készülök ezzel a harisnyázással, hogy mire megtudom venni már kész, de legalábbis majdnem kész legyek.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher #13788 üzenetére
Ilyen ház, hiába, egybegéphez már csak ilyen járt. (egybegépet kb 1 éve vettem a mostani konfigomat már én raktam össze, de a házat még nem cseréltem le)
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13785 üzenetére
Ja, meglepem majd magam valamivel
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #13778 üzenetére
Helyeírásilag ellenőrizd, tartalmilag viszont tökéletes.
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13779 üzenetére
Nem tudom, nem tetszik annyira egyik se, a múltkor pisztoly miatt kellett váltani, mert annyira egybefojt a két mackó, ezzel talán megbékélek egy ideig
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13777 üzenetére
felkreülni, elindúlt
ezeket majd javítsd ki, amúgy mehet
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #13777 üzenetére
Ez lenne az 1. hsz. Ha szerintetek jó, akkor megyek a modkerbe...
-
syC
addikt
válasz
TazLeacher #13768 üzenetére
BR4D miért ?
Csak viccelek..
-
syC
addikt
válasz
TazLeacher #13764 üzenetére
Kik az adminok
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #13761 üzenetére
Ezt írtam én is.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #13761 üzenetére
Rendben. (de ez a többieknek is szól, nem csak jer1cho-nak. ha már admin valaki, vegye a fáradtságot, én csomót szerkesztek képet. ti legalább annyit tegyetek hogy amilyen hamar csak tudtok, irjatok nekem egy oké/nem-et.)
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13757 üzenetére
imagerz - [link]
valamint lehet saját tárhely is, csak biztosítva legyen az elérése hosszútávra is - szerintem.
és legyen direkt linkelés, mivel nem nagyon szeretem imageshacknál a felugro pop-upot.
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13754 üzenetére
Jó lesz itt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TazLeacher #13743 üzenetére
Igen, ilyenről van szó.
Csak mert anno vki mondta, hogy kéne neki, de sokallott érte 16k+postát. Most van 5+postáért.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher #13742 üzenetére
Na, akkor ha valaki onnan rendel a közeljövőben valamit akkor szóljon nekem oszt osztozunk a postaköltségen.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher #13734 üzenetére
Amúgy itt mennyi a szállítási költség?
-
TomiLi
addikt
válasz
Nálunk miért nincs ilyen f@sza kis üzlet!!!
Nem is kell hosszabító, van minden vezeték saru, műanyag csati.... Olyan kábelt csinál magának az ember amilyet akarSzerk: Upsz, gyorsabb voltál!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Jó dolog amikor képnek véletlenül se az van kirakva ami valóban a termék. De akkor minek van kép?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher #13730 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel sehova se jutunk.
Amúgy aki a pcie kábeleket is harisnyázná és külföldről (mert valszeg csak ottan van 6 - 6) rendeli akkor azt is lehetne közösbe a kisebb szállítási költség miatt.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TazLeacher #13728 üzenetére
Jó, de a nem fekete az miért színes?
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #13705 üzenetére
Hát igen, a rang konkrétan azért nem tetszik, mert buzis.
Ezzel kapcsolatban nincs ötletem.
Igazából lehet, hogy ez egy kicsit bunkó (nagyon) lesz, de én nekem Zefir gépe nem tetszik, pedig a "közönségnek" igen. Csak ennyi jó gép után kicsit furán mutat. Nem mintha az övé nem lenne jó, csak én szerintem annyira nem illik az oldalra mint a többi.
Ezt nem Zefir ellen mondom, Istenments hogy valakivel rosszba legyek, vagy valaki haragudjon rám, egyáltalán nem akarok ilyet, és nincs is rossz szándékom. Félek is kicsit elmondani a véleményem ezzel kapcsolatban.
Kombat képeivel nincs gond szerintem, de egy külső kép tényleg jó lenne, csak így utólag szerintem nem nagyon kivitelezhető. Valamint kicsit gázos az is, hogy nagyon torzít Kombat fényképezőgépe, és ez hátráltatja bizonyos szempontokból.
Hogy kik az adminok... Nos...
Te, syC, aero, jones965, for3l, beteg, jómagam.Köszönöm szépen az avatarral kapcsolatos gratulációd, jer1cho.
kelzsoca, a te géped nagy sikert aratott overclock.net-en, nagyon tetszett 2-3 srácnak.
A keresés pedig szerintem alapból tök hülyeség, mert mire keresel rá... Rámész az MDPC-re, nem a tulajokra fogsz keresni, hanem csak szép gépeket akarsz látni. Ne a saját fejünkkel gondolkodjunk, próbáljunk meg a célközönség fejével gondolkodni. -
Kombat
őstag
válasz
TazLeacher #13705 üzenetére
Na majd valamelyik nap csinálok pár képet a külsejéről.
Egyébként petho gépéről még annyi külső kép sincs, mint az enyémről... -
törölt tag
válasz
TazLeacher #13702 üzenetére
Szerintem a többség egész jó (bár, nekem van egy negatív véleményem az egyik embernek a gépéről, de nem akarom mondani, esetleg privátban) és a különlegesen szép gépeknél nem találtam fontosnak, hogy körbekérdezzek, de bocsi, akkor ezentúl megbeszéljük közösen a dolgokat, mielőtt döntenénk, hogy ne legyen egyhangú a dolog.
És igazad van, tényleg így volt megbeszélve, de látod, elmaradt a dolog. Na, most akkor elkezdjük."Elképzelhető továbbá, hogy lesz 1-2 új gép, és úgy néz ki, hogy betelik a "címlap", így el kellene gondolkozni, hogy mi legyen a "címlapról lecsúszott" gépekkel, vagy marad a címlap, és folyamatosan egyra több gép lesz kint."
Én szerintem az lenne a legjobb, ha az összes gép egy címlapon lenne. Bár, aero-t kell megkérdezni, hogy ez kivitelezhető-e.
"Ha jól tudnánk együtt működni a PH csapatával, a pc-style.hu team igényelhetne egyedi rangot, mondjuk "PC Stylist"-ot?
"
Jó ötlet, de nekem pont a PC Stylist annyira nem jönne be.
-
Kombat
őstag
válasz
TazLeacher #13702 üzenetére
Szerintem maradjon a címlap és lehessen lapozni, ha megoldható.
-
TomiLi
addikt
válasz
TazLeacher #13699 üzenetére
Én egy éve rakom össze a gépem!!!
Nekem is le kéne állítanom magam.... Most nagyon tudnék annak az összegnek örülni, amit ez alatt az időszak alatt buktam
-
TomiLi
addikt
válasz
TazLeacher #13697 üzenetére
ÁÁÁ, nincs rá keret! De viszont Te meg az egyiket jutányos áron meg tudod venni!!!!
-
TomiLi
addikt
válasz
TazLeacher #13695 üzenetére
Mindjárt meg nézem a Luxor szelvényem
-
TomiLi
addikt
válasz
TazLeacher #13673 üzenetére
Hello Uram!!!
Hát meghallottam a modding verseny hírét, plussz még rátaláltam erre... Ez nagyon megtetszett és elég sok fantáziát látok benne. Kis szerencsével el tudnék készülni a versenyre vele, és ha sikerül az elképzeléseimnek megfelelőt alkotni, akkor talán méltó is lesz a versenyre.... De ehhez sok mindennek klappolnia kell
A skeleton is nagyon tetszik de az FT01 jobban!!! És nem utolsó sorban fel akarok kerülni a PC Style.hu-raNagyon örülök ennek az oldalnak, ami adott is nem kicsi lelkesedést a számítógép építéshez!
Sajnos két dudás egy csárdában nem fér el....Meg aztán csak egy konfigra van keret
Még arra is neccesen....
Ma unalmamban és a nagy várakozásban (FT01) kicsit csinosítgattam a tápomat
felpolíroztam így eltüntek a korábbi tisztításból adodó karcok
Nagyon szép lett
Sajnos tápos topikban, nem sok jót mondtak a superFlower-ről, lehet inkább megtartom magamnak ezt a túl méretezett szörnyet, mert nekem 'hál Istennek semmi bajom vele, és nagyon tetszik!!!!
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #13689 üzenetére
szerény személyem ötlete...
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13689 üzenetére
Erre én is, majd közzéteszem 8 nap múlva.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #13683 üzenetére
Hát igen, én is valahogy így látom. Az első képen alig vehető ki valami, de azért az vígasztal hogy a második képpel is ez a helyzet.
Egyiptomból te leskelődtél plejik, vagy mi? -
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13675 üzenetére
javítottam ezt is meg a archívumos kommentet is eltüntettem ... viszont nem értem a footerben elhelyezkedő linkeket. Egy rész vonatkozik rá, oldalaknál ill. postoknál még is elmászik a rohadék, ezzel ha egy hetet nem küszködtem akkor semennyit, na mindegy, azért még próbálkozom.
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13665 üzenetére
79 oldalletöltéssel 10mb-ot generáltál, köszi
észrevettem pár helyesírási hibát, pedig átnéztem, este van
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #13638 üzenetére
Igen ezt én is alátámasztom, hogy híresebb lesz az oldal, mert nekem is vannak információim, de majd mindenki megtudja időben.
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13638 üzenetére
Üdv újra itt
Kíváncsi leszek mi fog történni
-
for3l
senior tag
válasz
TazLeacher #13045 üzenetére
jó szórakozást stb..
szerk.: jones965, Ndruu, várjuk a fejleményeket!
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #13045 üzenetére
Oké, Jó pihenést és szórakozást!
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #13007 üzenetére
jó volt
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12993 üzenetére
Írtam egy egy mondatosat, remélem hamarosan frissül - ha jól irkáltam be. A forrásban megnézheted meta description kód alatt.
Kérdés:
Legyen e impresszum? -
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12995 üzenetére
fér még, 10 post lesz a főoldalon, ha meg betelik akkkor lesz következő oldal link
update: van RSS!
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12988 üzenetére
helyes, had bővüljön az oldal szép képekkel
google cuccost kitaláltad már?
-
Gerisz
addikt
válasz
TazLeacher #12980 üzenetére
Pepe78-é volt, de Ő sárgára festette a rács alatti műanyagot is és grafitra az oldallapokat, ha jól csal az emlékezetem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #12980 üzenetére
Hát én ezeket a képeket most látom először, és úgy látszik a két gép egymástól teljesen függetlenül készült!
Mérgembe veszek is egy Lian Li házat
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12940 üzenetére
nagyon egyszerű, nem bonyolult szerkezet, holnap majd megnézed, de fogalmam sincs hogy mászott oda, hiszen egy dolog vonatkozik a főoldalira és az aloldalira is.
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12938 üzenetére
írj egy szöveget, és megcsinálom.
szabályzatot majd kijavítjuk ( de ha bejelentkezel te is tudod szerkeszteni ), 1024-ben nekem pont a legszélére megy ki, nem is tudom hogy került oda de már nem sok erőm van módosítani.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #12877 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12849 üzenetére
támogatom, csak akkor találjatok nekik egy jó kis nevet.
-
creed13
tag
válasz
TazLeacher #12849 üzenetére
Miután nem lettem le húrrogva az ötletemmel én is pont ezt akartam javasolni....
-
Zefír
őstag
válasz
TazLeacher #12833 üzenetére
Nah a fenese gondolna ezekre.
Okés köszi! -
for3l
senior tag
válasz
TazLeacher #12827 üzenetére
-
S. Szabi
őstag
válasz
TazLeacher #12815 üzenetére
Oké, minimáldizájn, de nekem ez így egy kicsit inkább "igénytelennek" tűnik
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12807 üzenetére
Oké, akkor konfig lehet alul, ott is jó, azt rakjátok át oda., közben a neveket is lehet javítani.
Szabályzatot is csinálhatok, ha linkeltek, mert én már meg nem mondom hol van
A top10 az egyetlen sidebar elem, eléggé ki van emelve, de ha gondolod kicsit világosabbra színezem a top10-zet.
A főoldalon elméletileg 10 gép fér, és lesz majd egy link amivel a régebbieket lehet elérni.
Hirdetési részbe raktam hirdetést, de valamiért nem jelent meg, majd még megpróbálom. Persze ha nincs ellenetekre.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
TazLeacher #12767 üzenetére
jah...télleg a v-sync fixál...de miért?..
-
Hurkaleves
őstag
válasz
TazLeacher #12767 üzenetére
az fixál? erre nem is gondoltam....na mindjárt utána nézek ha lement a blend teszt..
más: aero. most néztem a pc-style oldalt a laptopomon ami 1024x768 és nekem nagyon széltől szélig megy a dolog ami ilyen kis monitorokon nem esztétikus...
ezért kérdeztem, hogy a táblázat amiben dolgozol amiben az egész oldal van milyen széles?
mert én 900px szélességre dolgozok esetleg 950px-re hogy még a kisebb monitorokon is lehessen látni a két szélre kifutó csíkot...hogy még legyen egy kis "levegő" az oldal (táblázat) két szélén....
és jelen esetben semmi nem indokolja, hogy ne lehessen kicsit keskenyebbre venni az oldalt... megnéznéd a kedvemért mondjuk akkor 950px szélességben?
THX! -
syC
addikt
válasz
TazLeacher #12768 üzenetére
[link] Fraps, mániája, hogy printscreen közben belagol...
-
Hurkaleves
őstag
válasz
TazLeacher #12759 üzenetére
szerintem is egységesíteni kellene a szélességet 600-ra! a legtöbb (hanem az összes) komolyabb képnézegető proginak van olyan funkciója amivel egy kattintással az összes kijelölt képet tetszőleges magasságúra vagy szélességűre lehet konvertálni! sőt tömörítési és egyéb hasznos cuccok is vannak benne....(én pl. irfanview-el szoktam csinálni..)
ja, és azt én is akartam javasolni, hogy a képek között legyen egy kis szünet...viktor82 szép valóban, de a magasfényű festékek szerintem már kimentek a divatból...
kicsit olyan érzésem van mikor meglátok egy szockó emeletes ház bejárati ajtaját...
vagy ha a ház alapból ilyen volt akkor sry! -
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12759 üzenetére
ja hát mehet a 600px szélesség, az elfér ... én arra gondoltam, hogy álló és fekvő egyaránt ugyanakkora.
-
for3l
senior tag
válasz
TazLeacher #12606 üzenetére
hát végülis lehetne, mert gondolom nem sokáig tart pluszként beletenni, de az olyan fotók alapból meg sem környékeznék az oldalt, mivel azt mondtátok, itt, a topicban lenne vmi féle "elbirálás" először.
de ne csak az én véleményem álljon már itt.többiek?
más: kösz BR4D a fontot, ma lehet, hogy kicsit felfrissitem a galériát.
TESCO-Zsömle, goodluck! látom, te sorozatban gyártod ezeket!
-
for3l
senior tag
válasz
TazLeacher #12594 üzenetére
okés, visszairtam p5e-re.
más: majd irok tesómnak, hogy ha kész van, publikálja itt a topicban a tervet. (én megint nem leszek keddtől péntekig, pedig most pörögnek az események..
)
-
zazahoho
őstag
válasz
TazLeacher #12595 üzenetére
jer1cho
jövőhéten megyek is hozzá.ill láttam nála jó cuccokat
ha sikerül szépen megcsinálnom teszek fel képet. -
for3l
senior tag
válasz
TazLeacher #12589 üzenetére
megcseréltem a képet, de az igazat megvallva azért használtam ezeket a képeket, mert BR4D ezeket készitette elő (keret + logó, bár pont az övéire ezeket nem csinálta meg
azok csupaszok).
igazából az lenne a legjobb, ha mindenki kiválasztana ~8-10 képet a saját termékeiből és akkor azokat BR4D és/vagy én megcsinálnák (méret + minden) és én fel is raknám őket az oldalra (plusz külön 150x150-es kép kiválasztása a főloldalra, ami lehetőleg vmi négyzet alakú legyen, és akkor nem fog kilógni a teteje meg az alja).
aztán, érdekes volt, mikor bepróbáltam a 600px széles képeket, ugyanis szépen beszaladtak a ph!-s társoldal gombok alá
nem arról beszéltünk 2-3ldalon keresztül, hogy akkor 600px?
mindegy, lehet még javitani rajta, csak úgy megemlitettem ezt is.
ami a design-t illeti: megkértem bátyámat (elektronikus grafikus), hogy csináljon nekünk egy látványtervet (mdpc stilushoz vmi hasonszőrűt). benne megbizhatik az ember, nem szokott kaki munkát végezni, jövő héten vmikor meg lesz a cucc. (itt egy kis ref munka: link - ezt az oldalt is ő tervezte plusz a referencia és galéria menüpontok alatt találtok még némi anyagot, amit szintén ő rakott össze (mármint a designt).
G4ga gépére visszatérve: javitottam, bár egyértelműen látszik, hogy az nem egy maximus formula a képeken (mf vs p5e), és sztem nem a jelenlegi konfigot, hanem, ami a képeken látható, azokat kellene oda leirni.
-
virkir
veterán
válasz
TazLeacher #12574 üzenetére
A tapasztalatom is ezt mutatja, hogy itt mindegy semmivel sem lett melegebb a gép amióta így működik, sőt a jobban megoldott légszállítás miatt kevesebb a por mint gyári állapotban.
Hozzá kell tenni, hogy ennél a hűtőnél az átáramló levegő hűti a bordát.
Természetesen egy zárt bordára nem igazán lenne jó egy szívó venti oda csak a fújás a hatásos. -
virkir
veterán
válasz
TazLeacher #12571 üzenetére
Egy ötlet volt és úgy tűnik bevált.
Mivel a hátfal le lett cserélve a perforált lemezre és a hátsó ventiket megszüntettem most a proci venti szellőztet hátrafelé.
A bordának édesmind1, hogy szív vagy fúj rajta a venti, viszont a házszellőzés szempontjából jobbnak gondoltam ha közelebb van a hátfalhoz.
Most 32-34°-os szobában idle 44-48°-ak a magok a gyári xigmatek ventivel. -
syC
addikt
válasz
TazLeacher #12529 üzenetére
Egyik fórumtárstól (Plejik)
-
syC
addikt
válasz
TazLeacher #12527 üzenetére
Igen, gyakorlatilag holnap jön a HR01 és kész
Megismerted az exed?
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12479 üzenetére
a főoldalra 150x150-es képek készülnek, ezt a wordpress tudja, sajnos nem tudok belenyúlni, ezt saját kezűleg lehet megcsinálni, ami szerintem felesleges idő és energia.
a hirdetések helyett a ph lapcsaládot terveztem + 2-3 kockát meghagyni személyes reklámnak.
és köszi az észrevételt, utánajárok
-
Bagira01
veterán
válasz
TazLeacher #12474 üzenetére
Jó az aláírásod, öröm látni, hogy nem csak engem találnak meg
-
G4ga
őstag
válasz
TazLeacher #12474 üzenetére
ezt elkur*am! is helyet igy-et kellet volna irni... nagyon meleg van!
aero:
Ami most a linkre jön be az tetszik!már szavaztam is!
-
G4ga
őstag
válasz
TazLeacher #12470 üzenetére
biztos is van vele annak az ócskavasnak a tulajdonosa is...
Nem rossz. egyre több variáció merül fel... a végén annyi lesz hogy nem tudunk dönteni...
szó esetet arról amit a legelején aero csinált... azzal nem lehet valamit kezdni? -
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12460 üzenetére
tudom, csak belebombáztam a képeket teszt miatt
erre nem tudom ráhúzni azt a dizájnt, de mindjárt alakítok, fekete háttér, logó meg stb.
a fekete keretbe bele lehet írni, az a bejegyzés címe, így csak módjával.
a link egy külső oldalra hivatkozik amit majd a publikálónak kell elkészíteni ( sablon fekete háttér benne a képekkel ) ami a tárhelyen így néz majd ki:
~pcstyleh/word/gepek
-gaga_gep
-gaga.html
-jericho_gep
-jericho.htmla _gep mappaba kell lennie a kepeknek amire hivatkozik ... na de ezt majd elmagyarázom ha ott tartunk.
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #12452 üzenetére
aero a felületre gondolt, én egyenlőre a háttérben éppen a képeket töltögetem fel jelenleg mindenkinek a saját könyvtárába.
publikálás csak ha zsűri jóváhagyja. -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
TazLeacher #12430 üzenetére
találtam benne is én hasznos infót, azt thx! (pár betűhiba van benne
)
már fogalmazódik bennem mi is legyen az új projekt.
jópár év eltelt már mióta az első komolyabban moddolt gépemet összeraktam.
már hiányzik a bizsergés. -
pszihó
aktív tag
válasz
TazLeacher #12397 üzenetére
A jószándékba nálam nem fér bele a lehülyézés. még burkoltan sem. Elnézést hogy bemertem tévedni ide és rosszul linkeltem. Sőt még gportálozni is merek.
Az ilyen arcoktol, mint ti nem szeretik sokan a PH-t. Pedig jó kis site. Arogánsan leszól valaki, mert hibázol. Szóvá merem tenni. És akkor kiderül hogy az arogancia az a jó indulat.
Szerintem itt fejezük be. -
törölt tag
válasz
TazLeacher #12397 üzenetére
-
pszihó
aktív tag
válasz
TazLeacher #12372 üzenetére
Mit még sem?
-
Bagira01
veterán
válasz
TazLeacher #12358 üzenetére
Nem tudjátok eldönteni kié melyik legyen
Hát igen ezen én is elgondolkoznék
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #12341 üzenetére
Időszerű volt már .
No szóval:- igen ilyen gépek/képek kapcsán kellett elgondolkodni az új weboldalról.Nagyon komoly munka, minden elismerésem.
G4ga:- a Te munkádra sem tudok semmi kifogásolni valót mondani, szép lett de nagyon.
Viszont látszik, hogy egy helyen lett fényképezve mindkettő gép.A külső fényviszonyokat egy picit erősíteni kellett volna: szerintem. Magán a látványon és az elvégzett munka értékéből viszont semmit nem von le.
-
aero.
veterán
válasz
jer1cho/G4ga: nagyon jók lettek a gépek, igazi fotók, ilyen kell nekünk
-
G4ga
őstag
válasz
Hali!
Itt vannak a CM 690-es képek is!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #12339 üzenetére
Feladom...megírtam az 1. hsz-t, erre mielőtt elküldtem volna, elszállt az áram. (Pedig van szünetmentesm nem értem.) Majd egyszer...
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #12314 üzenetére
Mi lesz már az igért képekkel ?
-
válasz
TazLeacher #12278 üzenetére
Én már elmúltam 26.
Mindjárt megkapom, hogy az öregség nem érdem, hanem állapot.
(#12280) BR4D: Tökre nem sörözhetsz 18 alatt, tilcsa a törvény.
(#12279) aero. : Ohh, mik ki nem derülnek. Tényleg vigyázni kell a +18-as linkekkel(#12282) jones965: 1044 éves vagy?
-
syC
addikt
válasz
TazLeacher #12271 üzenetére
Egyébként hogy áll a dolog? Csak mert nekünk (egyik ph-s tagnak és nekem) van már egy félkész siteunk ugyan ebből a célból, szóval egy skint kel ráhúzni és gyakorlatilag üzemel.
-
syC
addikt
válasz
TazLeacher #12228 üzenetére
Ki hozza a sört?
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #12261 üzenetére
Viszont ha lehet, akkor úgy probáljatok fotózni, hogy felesleges dolgok ne legyenek a képen. Tehát mondjuk egy falnál lenne a legjobb fotózni, és nem a gép helyén. EZ A LEGFONTOSABB! Esetleg lehet olyat, hogy egy ilyen designos kisasztalra rátenni a gépet, és úgy fotózni. Millió dolgot lehet variálni, és nem kell profi fotósnak lenni. MDPC-n is vannak olyan képek, ami asztalon készült, vagy falnál. Nem kell Photoshop-al a hátteret piszkálni, és ha nem muszáj, nem is tervezem, mert azért az idő, hogy 10 képet igényesen megcsináljak... Nem kevés. Szóval a lényeg, hogy valami falnál fotózzatok, ha kész lesz a gép.
[link] - El is képzeltem ezt for3l gépével, hmm
-
Kombat
őstag
válasz
TazLeacher #12257 üzenetére
Ha már úgyis a MDPC mintájára készül, akkor legyen 630X838!
Egyébként, ha végre szerzek valamilyen fényképezőt és megoldok egy-két kábelelrejtési problémát, akkor dobok fel képeket. Elvégre nem túl sűrűn látni moddolt Antec 300-at.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #12257 üzenetére
Nyugi, bízzátok ide
-
beteg
őstag
válasz
TazLeacher #12250 üzenetére
oks
akkor igyekszem
legalább egy dedikált, gusztusos képtárunk, nem kell az ingyenes képfeltöltőkkel xaraodni -
beteg
őstag
válasz
TazLeacher #12238 üzenetére
-
G4ga
őstag
válasz
TazLeacher #12230 üzenetére
1 admin tehát megvan! jones965 személyében!
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #12230 üzenetére
Pár hsz lentebb már megtettem: önként és dalolva.
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #12228 üzenetére
Véleményem szerint egy ilyen feladat elvállalása megtiszteltetés.
Aki pedig elválallja kötelezettség.A témával kapcsolatosan pedig szerintem az előbb felsoroltak, amiennyiben elválalják a tisztséget, létrehoznak egy szabályzatot és az új oldalon tájékoztatják a nagyérdeműt.
Ez a topik pedig továbbra is olyan kiemelt és sikeres legyen, mint eddig volt. -
G4ga
őstag
válasz
TazLeacher #12225 üzenetére
szerintem kellene irni az érintett emberéknek egy privit, hogy válalja-e.
Én a magam részéröl köszönöm a jelölést, de nem éretettem még meg a feladatra. max végszükséglet esetén.
ki lesz olyan bátor, hogy felkeresi a kedves usereket? ...
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #12225 üzenetére
Biztos nem vállalja mindenki, ezért kell a tartalék ember is
-
jones965
Modder
válasz
TazLeacher #12215 üzenetére
Illetőleg annak az 5-ösnek a háta, aki átengedi, vagy pálcát tör a pályázó gépe fölött.
Ha szerény személyemet elfogadjátok, akkor megtiszteltetésnek venném az egyik "állást"
-
MattX
tag
válasz
TazLeacher #12205 üzenetére
Akkor nem is szoltam!
-
r-chee
őstag
válasz
TazLeacher #12205 üzenetére
Lényeg, hogy igényes konfigokról igényes képek legyenek az elkészülő galériában
.
Elvégre nem a minél drágább konfigok gyűjtőhelye lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Trollok komolyan
- Mobilinternet
- Diablo IV
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest