Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Retró játékgépet csinál egy applikáció az Apple TV-ből

    ph Sokak számára teheti vonzóvá az Apple TV-t, hogy lehet rajta Commodore 64, NES vagy PlayStation 1 játékokat futtatni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    válasz Jakuskacsa #66130 üzenetére

    Nos, még pár kép, és egy pár szó róla. Tök egyszerűnek tűnt, mikor elkezdtem összerakni, de 3x szedtem szét mint mondtam is. Elvileg befér előre 2x14cm-s venti, de mégse... Csak olyan fér be ami "kerek" és nem négyszö alakú, mivel pont oda esik az egyik bepattanó fül, ahova a ventit rakod. Így már borúlt a terv, hogy előre azokat rakom, maradt a 2x12cm. Kábel rendezés is jó lenne, ha lenne moduláris tápom, de megmondom őszintén, hogy sajnálom rá. Minap azon gondolkodtam, hogy vágatok bent a cégben 2 db lemezt, aminek a tetejét meghajlíttatom (kis peremet), és simán felrakom, így nem látszanak majd a tyúkbelek. a bal oldala nem is nagyon érdekelt eleinte, de most már egyre jobban zavar. Nem látszik, de akkor is... kell oda az a két lemez, főleg, hogy az alaplap felfogató részen végig vannak lyukak furva, kb 1 csavar is odafogná, csak ki kell mérni. A játékvizen fokat filóztam, de volt ez a kis corsair hűtőm, ami alig ment pár hónapot, és mivel delides a 7700k ami bent van, így simán tudja tartani a hőfokot nyáron 4.8Hgz-n, télen az 5ghz is 75 fok alatt marad. (ennyit láttam max, de ez több órányi játék után). Amitől még tartottam, hogy porosodni fog, mert sok benne a nyitott rész, viszont kellemes csalódás volt, mert kb fél év után is szinte makulátlan. A frontot viszont hetente le kell venni és kifújni, mert ott rengetek por fennakad, és csúnya is. Van benne egy led csík, próbáltam több színben, de elég furán néz ki, csak ez a kékes/fehér led szín hozza ki jól a színeket. Kb ennyi. Ja.. és a játékvizet beszerelni, kb 5 életévembe került, mert oda gyárilag senki nem rakná, de én nem akartam 240 -est, mert akkor elveszne a "kirakat" Hát kb ennyi... :DDD





    [ Szerkesztve ]

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák