- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok új vagyok még a témában(mármint a modding témában) de szeretném a cooler master g550m tápom kábeleit szálanként harisnyázni, de fogalmam sincs mennyi kábelharisnyával számoljak. Nem szeretném ha kevés lenne amit rendelek, de azt se szeretném ha rajtam maradna még egy tápra elegendő mennyiség. Másik kérdésem, hogy melyik harisnyát ajánljátok ami van piros színben, mert piros fekete lenne a gépem belseje. És még egy kérdés a végére ti honnan szoktátok rendelni az ilyen modding cuccokat, mert én eddig csak a merlinhardveren találtam ilyen dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged