- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
jones965 #15435 üzenetére
"...Részemről felüdülés minél több vízhűtéses gépet látni, bár lehet ez egyfajta elfogultság...." - én ugyan igy vagyok, csak (vmi komoly) léggel
de sztem nincs ezzel semmi baj..
nemethati, annyian irtak már kommentet, hogy szinte nem is tudok semmi újdonságot hozzátenni, ismételni meg nem akarom őket. grat.más: elméletileg a héten megjön az új házam - ami természetesen titok, hogy mi lesz
- és hétvégén neki is kezdhetek az alakitgatásnak, ami, a tervek szerint, lesz bőven. majd ha már benne leszek, lehet, rakok fel ilyen folyamat-képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged