- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
igen, lecsekkoltam, 2000 alá nem települ a csomag, de az utilok nagy része használható 2000en is
-
X-COM
nagyúr
egyébként most próbáltam virtualpc alatt egy sp3as win2000prof alatt a 2003resource kit-es instsrv-t és működött gond nélkül
-
X-COM
nagyúr
lokális gépen elég a net start/stop páros is, nem kell resource kit
-
bizi990
senior tag
-
bizi990
senior tag
Kicsit más a kérdés, de ezért nem nyitok új topicot.
Parancssorból vagy batch fájlból a service-eket le lehet állítani, illetve el lehet indítani? Szintén Win2k.
bizi -
Alan
aktív tag
<off>
Sokéves tapasztalat mondatja velem, hogy a Compaq sajnos nem számítógép. Végigszenvedtem a termékeiket a DeskPro/386sx-től kezdve az Armada laptopokon keresztül a P4-es asztali konfigokig (egy halom típust), mind ipari hulladék.
A létező legdzsunkább alaplapok, olyan RAM, amit boltban árulni sem mernének, selejt merevlemezmeghajtók, a laptopokon fél év után automatikusan tönkremenő billentyűzet, az első speciális partícióra telepített BIOS, eltávolíthatatlan BIOS jelszavak (hiába tudod a régit) és egyéb nyalánkságok, hiba hiba hátán.
Tudom, van akinek működik, én sajnos csupa ilyet láttam.
</off>
Uff. -
Pötyi
őstag
Windows 2000 Advanced Server
Simán megette a négyes service packot, majd böfögött egy jóízűt...
Simán lefutott, törölte az ADD/REMOVE PROGRAMS-ból az előzőleg feltelepített Pre-4 SP csomagok felesleges neveit, úgyhogy minden király...
Szóval ki tudja... Lehet, hogy ez gépfüggő? Márkás vas? Nekem semmi gond, semmi fagyás... -
Alan
aktív tag
Úgy látom, X-COM nem mondta, de ezt a kulcsot nem mindegy, hogy hol hozozd létre. A regedit bal oldali fastruktúrájában menj el a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion kulcsig, és azon belül csinálj egy RunServices nevű kulcsot (Edit -> New -> Key). Ezen a kulcson belülre csinálj egy string típusú értéket, nevezd el akárminek, majd az értékének add meg a futtatandó programod teljes elérési útját.
-
X-COM
nagyúr
remélem sikerült, nekem most le kell lépnem
-
X-COM
nagyúr
na
registry ott van előtted
bal oldalt RunServices kulcs kiválasztva (ha nem volna ilyen akkor létre kell hozni)
edit-new-string value
létrejön egy kulcs, jobbklikk rajta, rename, adj neki valami értelmes nevet ''szervíz1''
duplaklatty ezen az új értéken és beírod a progi eléréi útvonalát (pl.: c:servicesservice.exe ) -
X-COM
nagyúr
ugyanmár, más is tudta volna, csak most éppen erre jártam
a RunServices kulcs, a HKLMMicrosoftWindowsCurrentversion alatt található
az itt megadott progik ha jól tudom elindulnak bejelentkezés nélkül is
egyébként a progi neve instsrv.exe a windowsserver2003 resource kitben megtalálod (ingyé' letölthető ms-től) -
tr00p3r
addikt
sztok,
a kérdésem adott: hogy indítok el egy programot service-ként W2K Prof. alatt? egy ismerősöm mondott valamit valami Option Pack-ről amit le lehet tölteni. de hol? és utána? azt is mondta, hogy nem kell a komplett OP csak egy része (kb. 300 KB)!
:F Plíz help me W2K guruk! amúgy az eljárás hasonló a WIN XP-nél is?
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest