- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Mr-Pamacs #97440 üzenetére
Párhuzamos kötésben bármennyit lehet tölteni, legfeljebb tovább tart a folyamat. Ez általánosan érvényes, hacsak nincs például 3 órás védelmi korlátja valamelyik töltésszabályzónak.
Egyébként ugyanis, ha például 1 A a töltőáram, akkor azt tartja, bármennyi akku van rajta, csak az 1 A eloszlik több párhuzamos ágra.
A töltési végfeszültség pedig 4,2 V ezeknél alapesetben, noha vannak 4,35 V-ig tölthető 18650 méretű cellák is, az nem lesz teljesen feltöltve.
-
Reggie0
félisten
-
atesss
addikt
válasz
Mr-Pamacs #97199 üzenetére
DFMini-t használunk szabadulószobás játékelemekben már sok éve.
Sajnos volt rossz tapasztalatom annyiban, hogy néha lefagyott az egyik helyen (bár itt a fő gond hogy a teljes áramtalanítása a rendszernek eléggé körülményes,).
És pont emiatt pár éve rákérdeztem egy ismerősre akik végképp sokat használnak ebből.
Ő azt mondta hogy az "utángyártott kinai" [link] és az "eredeti kínai" [link] között ők csak egy dologban találtak különbséget. Az olcsóbbik le tud fagyni, ha gyors egymásutánban kap parancsokat. Gondolom ők serial-os vezérlésel használják, Arduino-król.
De ezen kívül azt mondják másban nem vették észre hogy rosszabb lenne az olcsóbbik, megbízhatóságban is ugyanaz kb.Na most neked ilyen "nyomogatós játékban" esélyes hogy sok esetben gyorsan kapná az egymás után parancsokat, ez alapján lehet a drágábbik az ajánlott.
Hacsak nem software-kódból megoldod hogy ne kapjon nagyon gyakran parancsot.
Én saját építésű és teljesen saját programozású játékelembe is a drágábbikat tettem fél éve. Mondjuk ott még a programkódomban nagyon voltam biztos, úgyhogy akkor még abszolút nem akartam kísérletezni. De majd egyszer ki akarom próbálni a különbséget magam is. -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
Mr-Pamacs #97198 üzenetére
Ha jól látom akkor a dfrobotnál, adkey módban csak ellenállásokat kell betenni az adkey port és a kapcsolók közé, és ezzel különbözteti meg a kapcsolókat (20 db), így ezt fogom választani szerintem. Programozással nem lesz gondom (tekintve h ez a szakmám). Valamire kell még figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged