- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxjjjkkk
senior tag
A hosszabítókról már a múltkor kialakult egy vérre menő vita, az hogy 230 vagy 250 et írnak rá az tök mindegy, elvileg a "220as hálózatra" készültek.
A 16 ampert mindenre ráírják már, de tartósan nem biztos, hogy bírja, sőt, inkább nem. Jobb gyártók külön jelölik ezt.
A 10 amperes valószínűleg a folyamatos 10et bírja, ami elég jó, de ehhez látni kéne az összes jelölést.Van egy kínai piacon már nem dolgozó ismerős, a múltkor láttam a hosszabítóját szétszedve, max 0,5 ös vezeték, az is, forrasztva. Arra is rá volt írva a 16A, mivel
románnem beszél jól magyarul, nem igazán értette meg, hogy ez nem konyhai elosztó, és vigye innen a p*csába, használja tovább vígan. -
mezis
félisten
Üdv.!
Én nem költenék túlfeszültség védelemre. Vagy beépítették azt a pár Ft-os alkatrészt (varisztor) a gyárban a készülékbe, vagy nem. A varisztor élettartama nem korlátlan, minden egyes védelmi aktus során, kicsit fogy belőle. Vagyis csak idő (és hálózati viszonyok) kérdése az, hogy a hajdanában túlfeszültség védelemmel rendelkező elosztó közönséges elosztóvá "öregedjen".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest