- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindenképp legalább 12V szerintem.
5 voltról hídba 1W körül tud, most tekintsünk el a 100% THD körüli baromságoktól meg a PMPO "szakkifejezés"től.
Ez fejhallgatóhoz bőven sok(k) de máshoz gyakran kevés, így ajánlom a 12 voltot.
Ez az 1W már egy kis hordozható BT eszköz zörgetéséhez is gyakran kevés, ráadásul pont ez a katagória ahol a hangszórók nem a 90-92Db érzékenységűek. -
Kernel
nagyúr
Az egy gyújtótrafó, aminek nagyfeszültségű tekercse (szekunder) nagy ellenállású, amire a multiméter már nem jelez. Párszáz ohmig sípol általában.
Tehát nagyobb ellenállást kellene mérni, csak az a gond, hogy menetzárlat még úgy sem mutatható ki.
Esetleg, ha van több trafó a járműben, vagy egy pótalkatrész, azzal összehasonlítani a mért ellenállást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest