-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jöhetsz, privibe átküldöm a tel.számom de elvileg szombaton 09-15 óráig, vasárnap szintén ebben az intervallumban otthon vagyok.
Előtte csörgess azért meg.
A routerbe sok mindent nem lehet javítani, a legvalószínűbb, és nálam 10-ből 9x segített ha a router bizonytalankodni kezdett, a belső tápszűrő elkók cseréje. Mivel hosszú évek alatt veszítenek a kapacitásukból.
Legutóbb egy teljesen megbízhatatlan access pointot elkóztam újra, ennek kb. 1 éve és azóta egyfolytában megy és nem dobta el egyszer sem a rácsatlakozott eszközöket.
A másik ami jellemző hogy villámcsapás volt a környéken, ezt nem szeretik, és nem azonnal halnak meg hanem hetek múlva kezd rendetlenkedni.
Javítani nem lehet. -
-
-
darvinya
titán
Akkor valójában 5V-os a router, s táp inkább 9V/1A-es.
Fredo78
MFAL kábel külső szigetelése szürke vagy fehér, anno csak szürke volt.
Ha nem éget az ér, és nem töredezik a szigetelés, akkor elég lenne földet hozzátenni, megfelelő konnektorral.Igen, régen nem volt földelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest