- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chrystall #44808 üzenetére
Üdv!
Szerintem is olyasmi lesz, amit mondtál, szóval az akksi gyorsan adja meg magát, és talán túl gyorsan ahhoz, hogy a kamera felkészüljön rá. Gondolom ez is úgy működhet, mint a telefonok - ha érzi, hogy kevés a szufla, ugyanúgy kapcsol ki, mint ahogy te kikapcsolnád, szépen kilépked a programokból, stb. Nekem van egy öreg 6230i-s Nokiám, abban már gyenge az akku, és ha nem töltöm fel időben, akkor az is úgy kapcsol ki, mintha kikapnám belőle.
Egyébként ezt könnyen meg tudod nézni a kamerán, felvétel közben vedd ki belőle az akksit, és ha nem lesz meg a videófájl, akkor megvan a hiba! Gondolom ettől nem mehet tönkre a készülék.
MOD: Ez a tartalékakksi valami kínai? Mert olyannal már volt dolgom, egy Samsung utángyártottal egész pontosan. Feltöltöm, a készülék 100%-ot mutat, majd pár perc múlva már csak 50% a töltöttség, így viszonylag sokáig elvan, de aztán hirtelen leesik 10% alá, és kész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest