- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
cinemazealot #83121 üzenetére
Na igen, pont az ilyenek miatt írtam ebbe a csoportba, hogy a darabját 5k-ért szerzett szünetmentesek esetén mire figyeljünk oda üzembe helyezés előtt.
Persze egyszerűbb rádugni egy olyan 40W próbaterhelést(monitor) amiért nem kár, aztán ha átkapcsol és stabilan műxik akkor örülünkVincent.Csak utána meg ha a 600W PC alatt meg káresemény történik akkor meg én voltam a hülye.
Az eredeti aksikat kiszerelve, azokon viszont 2014 szerepel, szal lehet van ám turpisság a háttérben.
A márkaszervíz ingyenes bevizsgálást csinál, de pusztán az hogy 2 évet ment irodában és 1 évet ált a fészerben arra azt mondja a szakijuk hogy nem valószínű hogy bármit is javítani kéne.
Ugyanakkor a gépenként 2db aksi cseréjét nettó 11,5kért vállalja, ami azért furcsa, mert a legolcsóbb hosszútávú minőségi aksi nettó 6.5k-nál kezdődik -
válasz
Nem néztem bele mélyebben (parkolóban kocsiból, mobilon nehéz egymás mellé tenni dolgokat)
Nézd össze a Finder 40.61-es relésorozatával.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
nekem is van egy nagyon hasonlo apc-m, mibol tudni, hogy "csere erett" a releje?
nekem 4 db akkut kellene vennem. mert kifingtak a meglevok. honnan erdemes manapsag csere akkut venni? legfontosabb szempont az ar, de azert szunetmentes legyen ne autoakksi vagy ilyesmi (bp-en).
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged