- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
D.Orion #15002 üzenetére
Szuper. Én azt látom csapat fejlesztette nem egy ember.
Mellesleg a KERS névre elkeresztelt dolog, megtalálható a metrókban is, egyenáramú motorok visszatápláló fékezése megtalálható az internet-en. Aksit is úgy láttam valami Li-polimer biztosít.
Szerinted hol találsz ilyen motort? Mert mondjuk villamosban, mozdonyban van, de az sem ez a kategória.
Én is tudok linkelni pl. Thrust 2-őt ( biztos van már gyorsabb ), de az sem otthoni kategória. Illetve az lehet, ha van némi felesleges kp-d otthon.
-
válasz
D.Orion #14998 üzenetére
A technológiai részleteket szerintem nem osszák meg a nagy közönséggel mint ahogy a F1 autókról se lehet mindent tudni.
Ha jobban belegondolunk a már sok éve forgalomból kivont kecses kinézetű Concord utasszállítókról sem hinném,hogy túl sok infót szolgáltatnának pedig már kihaltak mint a dínók.
1x javítottam egy átlagos elektromos bicajt aminek a vezérlő elektronikája halt be és be volt öntve epoxigyantával,hogy még bele se lehessen nézni -
moha21
veterán
válasz
D.Orion #14998 üzenetére
"motor ami képes az 1000+ ccm-es versenygépeket is lehagyni egy versenypályán."
Bocs, te írtad nem én.
Ha csak az nézem, hogy egy mezei GSX-r 138 kW-os teljesítménnyel bír, hát nem kell ecsetelnem, hogy ezt az energiát még be is kell vinni a rendszerbe.
Az, hogy ez létezik az marha jó, de ez nem az a kategória amit otthon a garázsba összedobunk.
-
válasz
D.Orion #14994 üzenetére
Ha létezik is nem hinném ,hogy valami gazdaságos jószág lenne az az elektromos kerékpár ami 100km/h-ra képes.
Ha csak abból indulunk ki,hogy "kicsik" 25km/h max. sebességet produkáló példányok hallomásom szerint 40-50km-re is képesek.Mennyi aksi kellene már eleve egy olyan motorhoz ami 100km/h-s sebességre képes felgyorsítani 100kg körüli járműtestet,a majd hasonló tömegű aksi pack-ot és a járgányt meglovagló személy súlyát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS routerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest