- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
és (#60749) Janos250
Ez a cég vállal elég sok dolgot akril/plexi anyagokból. Ha van jó rajzod (akár skicc is lehet) kérsz egy ajánlatot tőlük. Korrekt cég, jók a referenciáik. Személyesen még nem dolgoztattam velük, de akiknek ajánlottuk másik topikban, mind elégedettek voltak. Időben még nem értem oda, hogy rendeljem tőlük a cuccaim.
-
Janos250
őstag
Jó ötletet nem tudok adni, csak azt, amit én használok:
A soklyukas próbapanelra rakom az alkatrészeket. A négy sarkába lyuk, és ezt csavarozom be egy vásárolt dobozba. Állítólag valahol vállalnak plexiből lézerrel kivágást vitt CAD adatok alapján, de nem tudom hol, ki, mennyiért, milyen adatokból. -
Kernel
nagyúr
A gumilap meleg, mosószeres vízzel is tökéletesen lemosható, utána szárítás. Itt épp a zsírtalanítás a cél, mint például a szilikongumiból nyomkodás hatására kiváló ragacsos szilikonolaj eltávolítása. Nem pedig a kenés.
Bár nem emlékszem már pontosan, hogy a WD40 kenőanyagot tartalmaz-e, nem szoktam olyat vásárolni, szervizmunkára kontakt spray használatos.
-
(jan)
őstag
Tv- távirányítókban is ilyen cucc van, a gumilapott szappanos vizzel szoktam lemosni majd öblíteni, a nyákot pedig denaturált szesszel meg papirtörölközővel. ha kívánja puha grafittal be lehet dörzsölni a gumi pogácsákat, az soakt segít, annó a régi szegák kontrollerét sokat grafitoztuk, ha már csak nagyon erős nyomásra reagál akkor lehet kapni hozzá felújító készletet, vagy homméd cigis dobozbol kivágott alupapirból lyukasztó segítségével lehet csinálni érintkezőket de ezeket elég macerás felragasztani, valamint a tartósságuk is kérdéses, de legalább ingyen van
idő közben látom h már előttem ajánlották a készletet
-
Kernel
nagyúr
Ha a gumipogácsa a vezetőképességét elvesztette, arra egy lehetőség: [link]
Vagy lehet kapni javítófestéket is, amit sütőben kell ráégetni a gumira.
Denaturált szesszel nem árt vigyázni, mert amit manapság kapni lehet, aceton-szerű adalékot is tartalmaz, képes megtámadni a gumit.
-
mezis
félisten
Üdv.!
Amivel nyomkodod, abban alól található fekete valami vezető gumi. Denaturált szesz, papír zsebkendő csík fogpiszkálóra és óvatosan megtisztogatni. A vezető gumi pogácsát is. A nyomtatott áramkörön óvatosan a szesszel, nehogy távolabbról leoldott gyanta befedje a vezető felületeket szigetelő rétegként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- iPhone Xs Max Space Gray Független 256GB
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest