- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
markiii_1992 #84084 üzenetére
Vissza a boltba. A csomagolás hiánya nem jelent garancia vesztést. (Igaz így nem tudják kitenni ismét a polcra.
)
Nekem vibrált egy 9W-os, egyszerű, nem fényerő szabályozós, LED-es lámpa. Hegesztő szemüveggel láttam azt, hogy a vibrálás úgy jön létre, hogy a 24 LED-ből csak 12 világít.
Hagytam úgy, jó az a garázsban. Most egy hónap elteltével már nem vibrál, csupán parászlik a 24 LED.... -
válasz
markiii_1992 #84082 üzenetére
Mennyi idős a lámp? Feltételezem a garanciát már kiöregedte, ezért az nem opció, és ezért kell a házi megoldás.
Több mint valószínű, hogy a tápegységében az elektrolit kondik öregedtek el, ezért nagyobb teljesítményen instabil a tápegység.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest