- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tasker
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
ekkold #97706 üzenetére
Valoban, az elso nem jo kereses, de van forditott is. A masodik linken levo vsdisplay-t be is mutatja.
#97707 ViZion:
Valoban elneztem, de itt egy masik iranyu:
[link]A keresesben ragaszkodni kell a HDMI to EDP-hez, nem vettem eszre, hogy az elso talalatoknal a forditott sorrend szamit
Lehet kapni regebbi kijelzokhoz is, ha LVDS-rol van szo, de lehet csak LVDS to DVI-t fogsz talalni, azt meg egy konverterrel lehet HDMI-re.En egy HP TC1100-t akarok mar 2 eve atalakitani wacom kijelzonek, csak erre sem volt meg idom
Azt hasznaltan 20-30ezer korul dobjak ebayen, a touch interfesz pedig sima sorosport, lehet usb-re konvertalni.
A tabletek altalaban ugyanolyan interfeszt hasznalnak, mint a normal LCD-k csak a csati egyedi.
I2C vagy SPI kijelzot szerintem mar olcsobb venni, vagy esetleg waveshare-n nezhetsz egy kijelzo vezerlo panelt, de a csatit szerintem neked kell megoldani. Masfelol, ha azt nezzuk I2C-n baromi sok ido mire megetetsz egy ilyen panelt, de meg SPI-n sem keves. Lehet erre inkabb valamilyen kesz mikrokontrolleres megoldast kene keresni, persze akkor mar van egy mikrokontrollered amire egyszerubb lesz a kodot kiegeszitened, mint meg egy sajatot csatlakoztatni es ezzel kezd a sajat farkaba harapni a sztori
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest