-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
#78522999 #96168 üzenetére
Ozongenerator.
A paneleket atmoshatod 99%-os izopropil alkohollal, ha nincs benne olyan elektronikai alkatresz, amiben meg tud allni a viz(pl. muanyag hazba tokozott nem teljesen impregnalt tekercs-trafo, kapcsuzemu tap, egyeb modul). Ha sok elko van rajta, akkor 5 percnel tovabb jobb nem aztatni az alkoholban.
A megsargul muanyagok is vilagosithato, tobbnyire peroxidos mostas, majd ecetes mosas, majd vizes szodabikarbonas mosas/surolas igeny szerinti ismetelgetesevel.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
#78522999 #96168 üzenetére
Szervizekben nem ritka, ismerős téma. Amikor a képcsöves képernyőn ott volt a sárgás lerakódás, ami alkoholos lemosással oldható le. Vízzel / mosószerrel kevésbé vagy lassabban, de az is egy lehetőség. Ugyanaz a belsejében is, de az már úgy maradt.
Ha a képernyőt lemostam, tulajdonos csodálkozott, hogy újjászületett a TV, világosabb, szebb lett a kép.
Régebben magam is vettem egy LG plazma TV-t hirdetés alapján, noha lerakódások nem voltak benne, de azt a bagószagot ki kellett várni sajnos, míg kifűtötte magából. (Később vettem egy jobb Panasonic plazmát is, az már rendben volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest