Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát #96137 üzenetére
Jelen esetben ezen a körön 5V helyett 4.7V-ot mérek, ami képes kicsit még ingadozni működés közben. Arra gondoltam, talán szerepe van a hibában.
Minden egyéb helyen megvan az 5V, de a processzor erről kevesebbet kap. Ezért gondoltam, hogy talán szerepe lehet a "bolondozásban".
Nálam is ilyesmi problémák vannak, mint ezen a videón: [link]
Viszont nálam nem tűnik ennyire problémásnak a kapacitor.
[kép] - C532 a kapacitor, ami az IC511 5V-ból kap feszültséget 34ohm-on.
A B.UP +5V ágon mértem a 4.7V-ot. Esetleg a D532 miatt eleve kevesebbet kell mérnem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hardver, laptop, TV adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest