Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bagarol
üzenetére
Nem tudom, mire érted, de a képen látható Li-ion akku nem gyárilag van ott, eredetileg így néz ki:
65 W USB-C szabványú tápegység 20 V / 3,25 A terhelhetőségű. Noha ezek tudnak 45 W-os lépcsőt is elvileg, 15 vagy 18 V-ról, de kevesebbről már nem lehet feltölteni egy laptopot, amelyiknek 12,6 vagy 16,8 V végfeszültségű akkuja van.
Az igaz, hogy bedugáskor, biztonsági okból 5 V-ról indít az USB, így kezdik a kommunikációt, utána a laptop utasítja / engedélyezi a tápegységet, hogy kapcsolhat 20 V-ra.
De szerintem 5 V-ról még nem tud tölteni, mert felfelé konvertálást nem építenek be a laptopba, feltételezem. Egyébként 5 V-ról 3 A áramot tudhatna az USB-C, ki lehet éppen próbálni, csak nekem valamiért nem életszerű, hogy működne. De manapság bármikor adódhatnak meglepetések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold