Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje

- 

Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nibiru
tag
válasz

rednifegnar

üzenetére
						Még sehonnan. Olyan fémszálasat mint amilyen eredetileg azon a szakaszon volt és amit leweegee belinkelt (köszönöm!) sajnos itthon nem találtam. Nem értem mert egyébként teljesen korrekt az ára, valószínű, hogy meg fogom rendelni onnan.
Számomra és szerintem neked is inkább az a lényeg, hogy ne dörzsölődjön ki, mint az, hogy árnyékolva legyen. Arra meg a fekete is jó amiről szintén feltettem képet.
Erre bukkantam végül itthon emberi áron. Nem műselyem (azaz acetát vagy viszkóz) de jó paraméretei vannak. 300 mikronnal sajnos ez is kicsit vastag. Meglátjuk. Az a Faraday Tape szimpatikusabb, kétségtelen. Amit még találtam ezen kívül az vagy horrorisztikus árban volt vagy nem jelölték, hogy kopásálló. 
Új hozzászólás Aktív témák
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold