- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- 
			  Mobilarena Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája. 
 Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

baly81 aktív tag válasz  Dr. Szilikát

üzenetére Dr. Szilikát

üzenetéreMa végeztem el a TV szétbontását, kitakarítását és a csavarok meghúzását. Hibás alkatrészre utaló jelet, sárgulás/feketedés, puffadást sehol sem láttam. A forrasztásokon is átfutottam, de nem találtam gondot. A kapcsolót is lecsavartam a helyéről, nyomkodtam, de a reteszelés mindig megtörtént, az már más kérdés, hogy kontaktol e normálisan, mert nem mértem ki. 
 A csavarok, -ahogy mondtad is- nagyon gyengén voltak meghúzva, azaz sokat visszaengedtek. Némelyik annyira, mint ha meg sem lett volna húzva, ezek főleg azok voltak, amiknél az ónlap is alatta van. Most összeraktam és jól működik, kapcsol, normális nyomásérzetű a főkapcsoló is, a relé kapcsol amikor stanby-ba kerül. Mivel a hiba eddig is "ritkán", randomra jött elő, elkiabálni nem szeretném, hogy jó lett... De, bízom benne, hogy ennyivel megúszom és nem lesz egyéb gondja.Nem tudom, hogy hivatalosan van-e az alkatrészekről pontos leírás, de szeretnélek téged és a többi fórumtársat segítenni azzal, hogy készítettem pár fotót (makrókat is) a panelekről. Hátha valakinek szüksége lenne rá, pár hónapig fent hagyom a drive-on. Pontos típus Panasonic TX-P42ST30E. Köszönöm a segítséget! 
- 

baly81 aktív tag válasz  Dr. Szilikát

üzenetére Dr. Szilikát

üzenetéreKörültekintő leszek, csak azt bontom ami szükséges! Köszönöm a figyelemfelhívást! 
 Lehet nem jól rémlik, de nem ez a VT30 széria volt az utolsó amit gyártottak plazmából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold