Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
PH-User #8812 üzenetére
Ne rendítsen meg semmi
Az elektronikához nagyon sok próbálkozás kell, de a siker sem szokott elmaradni.
Ezekkel a Canon dobozokkal megfogtál. Én igazából az elektroncsöves technikához értek, nem tudom mi az az eszköz, amit tranzisztorokkal, IC-kkel menő manapság egy elektronikai iránt érdeklődőnek építeni. Az tuti, hogy a 24V-os részét fel fogod tudni használni.
Egyébként csak idecsöppentem, nem olvastam teljesen vissza, így nem tudom, mekkora erősítőt szeretnél. Kezdeti élménynek egyáltalán nem javasoltam volna a TDA2040-et.
Nekem a kedvenc IC-m a TDA2003. Rengeteg ismerősnek beletettem ezt a kis IC-t olyan rádió tunerekbe, vagy kazettás deckekbe, amiben nem volt végfok, csak kisszintű hangkimenet. Semmi komoly dolog, csak hajtson meg egy kis hangszórót
Olcsó, keveset kér enni, és egy sem halt meg még a kezeim közöttEgy hátránya van, hogy 5W-nál többet nem szabad kivenni belőle, addig szól szerintem szépen.
http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/SGSThomsonMicroelectronics/mXutuqt.pdf
Beadod neki a Canon tápról a +24V-ot, meg testet, nem kell +- feszültségekkel bajlódni
Az 1/10 oldalon lévő Test Circuit kapcsolás tökéletes is első erősítő építésének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest