Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
DonThomasino #86884 üzenetére
Ilyenkor nem árt tisztázni pár dolgot, hogy mit szeretnél, mire kell stb.
Csak lineáris vagy kapcsolóüzemi is jó? Valami régi/ismert márka kell vagy jó a keleti is?
Max. fesz?
Max. áram?
Pontosság, programozhatóság, áramkorlát mennyire gyorsan kell reagáljon, mennyire zavar a venti zaj stb.
Ebbe egyébként már egy olcsó multi (2 vált., 1 fix) szűken belefér (Korad, Siglent) vagy több különálló.
Nekem ebben a témában olcsó cuccaim vannak, lineáris meg kapcsolóüzemű Topshak LW-3010EC (jelenleg normális áron nem lehet kapni, anno Bg-on vettem; kicsit módosítani kellett, hogy kevésbé legyen a kimenet zajos).
A kapcsolóüzemű tápoknak a nagyobb kimenő zajon felül a lassúbb reakció a terhelés változására a legnagyobb hátránya.
A trafó leágazásos lineárisoknál a relé, ha sokat kapcsolgat el tud halni.Multiban pl. Siglent SPD3303X-E, olcsó 1 kimenetes pl. Korad KA3005P (ennek van 60V/5A ill. 30V/10A verziója is).
aujjobba
Nekem sikerült a MOSFET-ek lassításával kb. 280mV Pk-Pk/12mV RMS ről leszedni a Topshak-et 83mV Pk-Pk/3.7mV RMS-re (neten kereshető a módszer). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DonThomasino #86884 üzenetére
Feszültség, áram? Úgy egyébként pl. az Axiomet cuccait nézd meg, mi azokat használjuk melóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest