- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
ecaddsell
üzenetére
Huhh köszi a tippet, ez az UT-18C ránézésre tettszik.
Mennyire érzed megbízhatónak?Mert a 15C egységemmel nem voltam egészen megelégedve, értem a villamosságot, csak eléggé zavart amikor olyan esetekben ha egy dugalj áramkörön be volt dugva csak egy kisrádió, már nem tudtam nulla-föld között folytonosságot ellenőrizni, hisz bejelzett a piros feszültség a sárga folytonosságom helyett. Pedig én magam kötöttem be és ha semmi sem volt bedugva az áramkörre akkor rendben tudtam ellenőrizni, de amikor épp nem találta a sárgát sose lehettem 100% biztos a dolgomban.
#85614 Lëvï
Köszi a tippet, de ilyenből olyat keresek ami lakatfogóként is megbízhatóan használható és 20A a mérés határa...na arra hajlandó leszek költeni én is.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
ecaddsell
üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, itt egy kép. Ami a tüskénél össze kellene fogja egy rugalmatlan lemez ami széthajlik idővel (elég gyorsan). Vagy csere, ha tudsz valami normálisat szerezni vagy forrasztás valami alacsony hőmérsékletű anyaggal, hogy összefogja és ne nyíljon szét.
#85614 Lëvï
Ezek dedikáltan villaszerelésre vannak (nem ezzel foglalkozok, de nálunk is meg rokonnál kellett) nagy impedanciás multiméter nem jó, pl. két sárga gombot megnyomva extra terhelést lehet bevinni (Fi relét ezzel szoktam lehúzni fázis és föld közzé téve), gyorsan meg lehet vele nézni a fázis sorrendet stb.
Nem a pontosság az erőssége arra több mint 4 digites multit használok, vagy a nagyon sok digites asztalit (bár az sokat fogyaszt és órák amíg beáll, azaz mostanában kevesebbet van használva...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold