Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #71525 üzenetére
Nem, nincs
Én nem sokat szórakoztam a termosztát rögzítésével. Ragasztó szilóval egyszerűen felragasztottam a falra. Körbe kapott egy keveset, odanyomtam, egy perc után már nem akart lejönni. Bár én új dobozt raktam be a kapcsoló alá (a wifis termosztátom egy fali kapcsoló alatt van), de hát mikor, ha nem vasárnap jutott eszembe faragni, és nem volt, csak sima dobozom.
Tekintettel arra, hogy fali kapcsolót akkor bontja meg az ember, ha cseréli, a ragasztás szerintem bőven járható út. Csak legyen stabil alatta a festés (mivel nálam új dobozba ment, kijavítottam körülötte, és a glettre van ragasztva, majd az előlapot levéve javítottam a festést, így a javítás sem látszik, a glett meg nagyon ragaszkodik a falhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéni arckép OFF
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vallás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest