Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Tudom, hogy ajánlott a crc tag.

De nagy elkókkal nem lehet elég jól szűrni? Akkor nem értem, hogy a kapcsolásokban miért nem használják többször.Ismét egy hülye kérdés jön.
PC táp, 2db 12V-os agával lehet 24V-ot előállítani? Gondolom nem, de azért megkérdezem.
Vagy csak mondjuk egy fesz. stab. kockával "felkonvertálni"? Esetleg egy dc-dc konverterrel. -
Lompos48
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Szvsz a stabilizátorok duplázása egy felesleges pazarlás. Megoldható egy-egy példánnyal is, vigyázva a szekunderfeszültség megválasztására, hogy ne fűtsünk hiába. Ugyanúgy halmozásnak veszem a Ref lábakba kötött ellenálláshálózatokat is. Milyen erősítő kérhet multitrim potmétereket a táp mV pontosságú beállítására? Na ne!
Az IC5-öt pedig akár ki is lehet venni az áramkörből, ha már ott van a D5.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold