Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
Azt elhiszem hogy jobb a képük, viszont iránymutatást adna az eltérő alapszínre (ami amúgy szerintem normális). Ha van egy probléma, akkor érdemes minél több infót begyűjteni (persze ha a megoldás a cél). Célozni sem akartam arra hogy antennabemeneten használd tartósan, amúgy az alacsony sorfelbontás miatt nem lehet olyan rossz az a kép még úgy sem egyáltalán, én játszottam hasonló gépen csöves fekete-fehér tévén.
Szakmailag még annyi hogy rá lehetne kukkantani az amiga rgb kimenetének rajzára összevetve a többivel amivel meg jó, ez időtöltésnek is elmegy, bár ha valami ic generálja akkor nem ad infót igazán. Alant írtak valami kondis tippet én is kíváncsi leszek mi lesz belőle ha kipróbálod, az biztos hogy vagy impedancia probléma, vagy valami zavar amit le lehet csapni, bár ki tudja mit szed le azon kívül hogy eltünteti ezt az alapzajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Óvodások homokozója
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold