Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiro4444
tag
Szép napot kívánok!
Adott egy Makita akkus behajtó. Tipikus szénkefe problémákat produkált: ingadozó fordulatszám, melegedés, néha el sem indult, ilyenkor, ha megütöttem, akkor elindult, majd már arra sem.
Kivettem a keféket, vettem bele gyári újakat. Olyat már nem lehetett kapni, amilyen benne volt, de mondták, hogy ez kell már bele, ami lehetséges, mert minden mérete stimmel, csak kb. 2mm-rel hosszabb, mint ami benne volt.
Csere után továbbra sem indul a gép. A legelső indításnál volt füst is, nem erőltettem csak nagyon rövid ideig. Nyomva tartott gombnál csak melegszik, de nem fordul meg egyik irányba sem.
A gép már nem garis, soha semmi gond nem volt vele, most sem hiszem, hogy tönkrement volna. Kb. 1 éve szétszedtem, kitakarítottam, a munkám miatt sok por volt benne, azóta is tökéletesen működött.
A kérdés, hogy mit kéne még ellenőrizzek, kitakarítsak?
Lehet a kommutátor piszkos? Azt mivel kéne letisztítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Humble 'Worms 30th Anniversary' Bundle (PC)
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Nyomtató topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold