Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBC
tag
válasz
Jester01 #6728 üzenetére
Szia!
Ezek után: [link] én is biztos vagyok benne...
Most már csak az a kérdés, hogy az elpukkant 8 lábú mi lehet...
Légyszí, légyszí, valaki!PHM: Nagyon nem látom át a panelt, mert szinte minden takarásban van
A potinak 5 lába van és ahogy elnézem alóla is kígyóznak ki vezető "vonalacskák", amik nem tudom hol végződnek. Az egyik kivezetése pl teljesen ellentétes irányba folytatódik.
Az biztos, hogy némelyik lába a potinak csatlakozik hozzá, mert vagy pár Kohm, vagy szinte 0 ohm köztük az ellenállás. Van olyan is, hogy majdnem 0-ról elkezd növekedni az ellenállás, majd megállapodik 2-3 Mohm-nál. Gondolom itt van köztük 1 vagy több kondi is...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest